Курячий салат з гранатом
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите незвичайні поєднання в салатах, то рецепт курячого салату з гранатом - то, що вам потрібно. Дуже смачний і досить популярний салат, який обов'язково припаде до смаку вашим гостям.
Сьогодні я розповім, як зробити курячий салат з гранатом. Також до складу салату входять горіхи. При бажанні, цей салат можна заправити майонезом, але я цього не роблю - по-моєму, без заправки навіть смачніше. Курка соковита, плюс трохи гранатового соку додаю, щоб не було сухо.
- Куряче філе - 800 грам
- Гранат - 1 штука
- Горіхи - 150 грам
- Часник - 2 зубчики
- Спеції - За смаком (пажитник, koriandr, гострий перець, сіль, паприка)
- Лук червоний - 2 штуки
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
Курячі грудки посипати паприкою і сіллю. У сковороді розігріти масло, викласти курячі грудки і смажити 20-30 хвилин на повільному вогні, іноді перевертаючи.
Горіхи прожарити 2-3 хвилини на сухій сковороді, очистити від шкірки і подрібнити.
Обсмажену курку розібрати на волокна, покласти в миску, засипати спеціями.
Горіхи і часник за допомогою маточки подрібнюємо в крихту, додаємо в салат. Туди ж додаємо зерна граната, ложку гранатового соку і дрібно нарізаний червоний лук. Заправляти не потрібно. Салат готовий!