Рецепт Штрудель из бездрожжевого теста фото

Штрудель из бездрожжевого теста
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
Тісто , Ягоди , Листкове тісто , Смородина
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Випічка , Струдель
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Штрудель - традиційна німецька випічка з солодкою начинкою. В даному рецепті я використовував агрус і чорну смородину, щоб зробити свій штрудель максимально соковитим і аппетіним. Рекомендую!

Опис приготування:

Як приготувати штрудель з дріжджового тіста в домашніх умовах? Дуже просто! І прямо зараз я відкрию вам цей секрет. Штрудель з'їдається моментально, а так як готувати його вкрай просто - радувати себе і близьких можна хоч кожен день!

  • Тісто листкове бездріжджове - 500 грам
  • Агрус - 400 грам
  • Смородина чорна - 300 грам
  • Вівсяні пластівці - 80 грам
  • Вершкове масло - 120 грам
  • Молоко - 40 грам
  • Цукор - 200 грам
  • Цукрова пудра - 50 грам
штрудель из бездрожжевого теста - фото крок 1
Ретельно розгортаємо листкове тісто. Топлене вершкове масло змішуємо з молоком, змащуємо отриманою масою тісто. Зверху викладаємо начинку (промиті і роздавлені ягоди, змішані з пластівцями). Присипаємо все цукром.
штрудель из бездрожжевого теста - фото крок 2
Формуємо один великий штрудель (або два маленьких штруделя), звертаючи тісто з начинкою в рулет. Залишками масла з молоком змащуємо верхівку і боки. Випікаємо в духовці 40 хвилин, температура - 180 градусів.
штрудель из бездрожжевого теста - фото крок 3
Перед подачею на стіл присипаємо штрудель цукровою пудрою. Смачного!

Схожі рецепти