Булочки из бездрожжевого теста
(покроковий рецепт з фото)
Чудові домашні булочки з дріжджового тіста з сирно-цибулевий начинкою. Така випічка приносить справжнє задоволення, адже виходить особливо смачною. Це обов'язково варто спробувати!
А ви знаєте, як приготувати булочки з дріжджового тіста в домашніх умовах? Спершу потрібно замісити звичайне бездріжджове тісто і помістити його в холод. Начинка для булочок готується з сиру, яєць і зелені. Потім булочки формуються і випікаються в духовці. Можна їсти, як гарячими, так і холодними!
- Борошно - 3 склянки
- Маргарин - 100 грам
- Кефір - 250 мілілітрів
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Сир домашній - 350 грам
- Яйця - 2 штуки
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Вершкове масло - 30 грам
За допомогою кухонного комбайна змішуємо борошно з маргарином кімнатної температури. Додаємо сіль і розпушувач, потім вливаємо кефір і замішуємо м'яке і еластичне тісто. Формуємо з тіста кулю і кладемо його в холодильник на 30 хвилин.
Домашній сир змішуємо з двома яйцями.
Додаємо дрібно порізану зелену цибулю. Перемішуємо.
Розділіть тісто на однакові кульки.
Кожна кулька розгортаємо в коржик, діаметром 20-25 см. Змастіть коржі розтопленим вершковим маслом, а в центр викладіть начинку.
Поверніть кожен коржик в трубочку, а потім "равликом" . Викладіть булочки на деко, змащений маслом. Випікайте в духовці 35 хвилин, температура 200 градусів.
Смачного!