Рецепт Булочки из бездрожжевого теста фото

Булочки из бездрожжевого теста
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Борошно, Молочні продукти, Сир, Яйця, Молоко
На полуденок, Для дітей
Випічка, Булочки

Чудові домашні булочки з дріжджового тіста з сирно-цибулевий начинкою. Така випічка приносить справжнє задоволення, адже виходить особливо смачною. Це обов'язково варто спробувати!

А ви знаєте, як приготувати булочки з дріжджового тіста в домашніх умовах? Спершу потрібно замісити звичайне бездріжджове тісто і помістити його в холод. Начинка для булочок готується з сиру, яєць і зелені. Потім булочки формуються і випікаються в духовці. Можна їсти, як гарячими, так і холодними!

  • Борошно - 3 склянки
  • Маргарин - 100 грам
  • Кефір - 250 мілілітрів
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Сир домашній - 350 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Цибуля зелена - 1 пучок
  • Вершкове масло - 30 грам
булочки из бездрожжевого теста - фото крок 1
За допомогою кухонного комбайна змішуємо борошно з маргарином кімнатної температури. Додаємо сіль і розпушувач, потім вливаємо кефір і замішуємо м'яке і еластичне тісто. Формуємо з тіста кулю і кладемо його в холодильник на 30 хвилин.
булочки из бездрожжевого теста - фото крок 2
Домашній сир змішуємо з двома яйцями.
булочки из бездрожжевого теста - фото крок 3
Додаємо дрібно порізану зелену цибулю. Перемішуємо.
булочки из бездрожжевого теста - фото крок 4
Розділіть тісто на однакові кульки.
булочки из бездрожжевого теста - фото крок 5
Кожна кулька розгортаємо в коржик, діаметром 20-25 см. Змастіть коржі розтопленим вершковим маслом, а в центр викладіть начинку.
булочки из бездрожжевого теста - фото крок 6
Поверніть кожен коржик в трубочку, а потім "равликом" . Викладіть булочки на деко, змащений маслом. Випікайте в духовці 35 хвилин, температура 200 градусів.
булочки из бездрожжевого теста - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти