Рецепт Бублики из заварного теста фото

Бублики из заварного теста
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Заварне тісто
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На полуденок , Для дітей , На швидку руку
Випічка , Бублики
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 40 хв.

Коли хочеться приготувати до чаю що-небудь простеньке і смачненьке, зробіть найніжніші, дуже апетитні і нескладні бублики з заварного тесту в домашніх умовах.

Опис приготування:

1. У невеликій сотейник або каструльку викладіть вершкове масло і влийте воду. Поставте на вогонь.

2. Всипте дрібку солі і доведіть до кипіння. Приберіть вогонь до мінімуму і дайте маслу повністю розчинитися.

3. Просійте борошно і введіть її потроху в сотейник, активно перемішуючи.

4. Щоб бублики з заварного тесту в домашніх умовах вийшли ніжними і повітряними важливо ретельно все перемішувати і не дати тісту пригоріти. Зніміть його з вогню буквально через пару хвилин і дайте трохи охолонути.

5. У тепле тісто введіть 1 збите окремо яйце і як слід перемішайте. Потім друге і також перемішайте. Це дасть можливість контролювати консистенцію тесту.

6. Деко застеліть пергаментом. Дуже зручно використовувати в рецепт приготування бубликів з заварного тесту кондитерський шприц, за допомогою якого отсаживать тісто на папір.

7. Надішліть деко в розігріту до 180 градусів духовку і випікайте близько 20 хвилин до рум'яності.

8. Дайте їм трохи охолонути і присипте цукровою пудрою. Також для посипання можна використовувати мак або кунжут, наприклад.

Ось такий нескладний насправді варіант, як приготувати бублики з заварного тіста. Пригощайтеся!

  • Яйце - 3 штуки
  • Борошно - 250 грам (приблизно)
  • Вершкове масло - 75 грам
  • Вода - 150 мілілітрів
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цукрова пудра - За смаком
1. У невеликій сотейник або каструльку викладіть вершкове масло і влийте воду. Поставте на вогонь.

2. Всипте дрібку солі і доведіть до кипіння. Приберіть вогонь до мінімуму і дайте маслу повністю розчинитися.

3. Просійте борошно і введіть її потроху в сотейник, активно перемішуючи.

4. Щоб бублики з заварного тесту в домашніх умовах вийшли ніжними і повітряними важливо ретельно все перемішувати і не дати тісту пригоріти. Зніміть його з вогню буквально через пару хвилин і дайте трохи охолонути.

5. У тепле тісто введіть 1 збите окремо яйце і як слід перемішайте. Потім друге і також перемішайте. Це дасть можливість контролювати консистенцію тесту.

6. Деко застеліть пергаментом. Дуже зручно використовувати в рецепт приготування бубликів з заварного тесту кондитерський шприц, за допомогою якого отсаживать тісто на папір.

7. Надішліть деко в розігріту до 180 градусів духовку і випікайте близько 20 хвилин до рум'яності.

8. Дайте їм трохи охолонути і присипте цукровою пудрою. Також для посипання можна використовувати мак або кунжут, наприклад.

Ось такий нескладний насправді варіант, як приготувати бублики з заварного тіста. Пригощайтеся!

Схожі рецепти