Бублики из заварного теста
(покроковий рецепт з фото)
Коли хочеться приготувати до чаю що-небудь простеньке і смачненьке, зробіть найніжніші, дуже апетитні і нескладні бублики з заварного тесту в домашніх умовах.
1. У невеликій сотейник або каструльку викладіть вершкове масло і влийте воду. Поставте на вогонь.
2. Всипте дрібку солі і доведіть до кипіння. Приберіть вогонь до мінімуму і дайте маслу повністю розчинитися.
3. Просійте борошно і введіть її потроху в сотейник, активно перемішуючи.
4. Щоб бублики з заварного тесту в домашніх умовах вийшли ніжними і повітряними важливо ретельно все перемішувати і не дати тісту пригоріти. Зніміть його з вогню буквально через пару хвилин і дайте трохи охолонути.
5. У тепле тісто введіть 1 збите окремо яйце і як слід перемішайте. Потім друге і також перемішайте. Це дасть можливість контролювати консистенцію тесту.
6. Деко застеліть пергаментом. Дуже зручно використовувати в рецепт приготування бубликів з заварного тесту кондитерський шприц, за допомогою якого отсаживать тісто на папір.
7. Надішліть деко в розігріту до 180 градусів духовку і випікайте близько 20 хвилин до рум'яності.
8. Дайте їм трохи охолонути і присипте цукровою пудрою. Також для посипання можна використовувати мак або кунжут, наприклад.
Ось такий нескладний насправді варіант, як приготувати бублики з заварного тіста. Пригощайтеся!
- Яйце - 3 штуки
- Борошно - 250 грам (приблизно)
- Вершкове масло - 75 грам
- Вода - 150 мілілітрів
- Сіль - 1 щіпка
- Цукрова пудра - За смаком
2. Всипте дрібку солі і доведіть до кипіння. Приберіть вогонь до мінімуму і дайте маслу повністю розчинитися.
3. Просійте борошно і введіть її потроху в сотейник, активно перемішуючи.
4. Щоб бублики з заварного тесту в домашніх умовах вийшли ніжними і повітряними важливо ретельно все перемішувати і не дати тісту пригоріти. Зніміть його з вогню буквально через пару хвилин і дайте трохи охолонути.
5. У тепле тісто введіть 1 збите окремо яйце і як слід перемішайте. Потім друге і також перемішайте. Це дасть можливість контролювати консистенцію тесту.
6. Деко застеліть пергаментом. Дуже зручно використовувати в рецепт приготування бубликів з заварного тесту кондитерський шприц, за допомогою якого отсаживать тісто на папір.
7. Надішліть деко в розігріту до 180 градусів духовку і випікайте близько 20 хвилин до рум'яності.
8. Дайте їм трохи охолонути і присипте цукровою пудрою. Також для посипання можна використовувати мак або кунжут, наприклад.
Ось такий нескладний насправді варіант, як приготувати бублики з заварного тіста. Пригощайтеся!