Рецепт Курник из бездрожжевого теста фото

Курник из бездрожжевого теста
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , Птах , Курка , Курячі стегенця
Низькокалорійні
На обід , На святковий стіл , Святковий обід
Випічка , Сідало
Кількість порцій: 8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Балую своїх рідних таким ласощами не так вже й часто, тому як на його приготування потрібно витратити багато часу, сил і продуктів. Розповім, як приготувати курник з дріжджового тіста.

Опис приготування:

Роблю по істині королівське блюдо, використовую чотири види начинок (для кожного шару окрема). Можна сміливо експериментувати з наповненням, головне, щоб вони поєднувалися між собою. Між собою начинки поділяю млинцями, а основу роблю з дріжджового тіста.

  • Молоко - 200 мілілітрів
  • Борошно - 100 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Жовток - 1 штука
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Листкове тісто - 2 штуки
  • Мал - 80 грам
  • Зелень - 1 пучок (кріп, Зелена цибуля)
  • Майонез - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 25 грам
  • Курячі стегна - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Помідор - 1 штука
  • Болгарський перець - 1/2 штуки
  • Капуста - 100 грам
  • Морквина - 1 штука
  • Гриби - 8 штук
  • Часник - 3 зубчики
курник из бездрожжевого теста - фото крок 1
1. Роблю першу начинку: відварюю рис, потім перекладаю його в миску. Мою і нарізаю дрібно трохи зелені (кріп і зелена цибуля), кладу вершкове масло.
курник из бездрожжевого теста - фото крок 2
2. Яйця відварюю і нарізаю кубиками, додаю до рису і кладу майонез, трохи солю і перемішую.
курник из бездрожжевого теста - фото крок 3
3. Гриби мою і чищу, нарізаю дрібно і обсмажую на сковороді.
курник из бездрожжевого теста - фото крок 4
4. Чищу і мою цибулю, нарізаю його дрібно, обсмажую на окремій сковороді.
курник из бездрожжевого теста - фото крок 5
5. У мисці з'єдную гриби і цибулю, перемішую. Друга начинка готова.
курник из бездрожжевого теста - фото крок 6
6. Для третьої мою і обсмажую курячі стегна, розбираю м'ясо і нарізаю його. Чищу 1 зубчик часнику, нарізаю його і додаю до м'яса.
курник из бездрожжевого теста - фото крок 7
7. Мою і нарізаю дрібними кубиками помідор і половину болгарського перцю, чищу 2 зубчики часнику і нарізаю його дрібно, з'єдную з іншими овочами.
курник из бездрожжевого теста - фото крок 8
8. Соломкою нарізаю капусту і моркву, нарізаю трохи зелені (кріп), все перемішую.
курник из бездрожжевого теста - фото крок 9
9. На сковороді обсмажую спершу перець з томатами і часником, а потім додаю капусту і моркву із зеленню.
курник из бездрожжевого теста - фото крок 10
10. Для млинців: в миску вбиваю куряче яйце, додаю цукровий пісок і збиваю.
курник из бездрожжевого теста - фото крок 11
11. Вливаю молоко кімнатної температури, всипав борошно і замішую тісто.
курник из бездрожжевого теста - фото крок 12
12. Сковороду ставлю на вогонь, ополоником наливаю тісто і обсмажую 5 млинчиків.
курник из бездрожжевого теста - фото крок 13
13. Пласт листкового тіста розкочують, викладаю млинець, а на нього - грибну начинку.
курник из бездрожжевого теста - фото крок 14
14. Потім викладаю інший млинець і розподіляю начинку з рису.
курник из бездрожжевого теста - фото крок 15
15. Поверх рису кладу ще один млинець, а на нього викладаю овочеву начинку.
курник из бездрожжевого теста - фото крок 16
16. Останній млинець покриваю м'ясною начинкою.
курник из бездрожжевого теста - фото крок 17
17. Розкочую другий пласт тесту і накриваю їм піраміду з млинців, змащую краю жовтком і защипують.
курник из бездрожжевого теста - фото крок 18
18. З обрізків тесту вирізаю листочки, прикрашаю ними пиріг, відправляю його в розігрітий до 200 градусів духовку на 10 хвилин, після чого зменшуємо температуру до 170 і готую ще 5 хвилин.
курник из бездрожжевого теста - фото крок 19
19. Нарізаю курник шматочками, щоб було видно всі шари. Подаю его к столу.

Схожі рецепти