Рецепт Слойки из бездрожжевого теста фото

Слойки из бездрожжевого теста
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Листкове тісто
Пісні страви
На полуденок , Для дітей , На сніданок
Випічка , Листкові торти
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Випічка з листкового тіста мені дуже подобається легкістю і простотою приготування, а ще тим, що можна робити печиво, пиріжки та слойки самих різних форм і з різними начинками.

Опис приготування:

Якщо хочете здивувати своїх рідних красивими і смачними пиріжками з листкового тіста, пропоную свій варіант, як приготувати слойки з дріжджового тіста. Готувати такі пиріжки можна зі свіжими фруктами, варенням або джемом, мені подобається варіант з абрикосовим варенням. Слойки виходять дуже смачними, діти від них в повному захваті, та й дорослим сподобається ідея пиріжків з дірочками, в результаті чого вони нагадують медові стільники.

  • Тісто листкове бездріжджове - 450 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Абрикосове варення - 250 грам (можна інше)
слойки из бездрожжевого теста - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Тісто має трохи підтанути, щоб з ним було легко працювати.
слойки из бездрожжевого теста - фото крок 2
Тісто поріжте на прямокутники приблизно 4 з 8 см.
слойки из бездрожжевого теста - фото крок 3
На одну половину покладіть 1 ст. Ложку варення. А на другій половині зробіть дірочки (як показано на фото). Я робила дірочки за допомогою ковпачка від кулькової ручки.
слойки из бездрожжевого теста - фото крок 4
Накрийте половинку тесту з варенням половинкою з дірочками, кінець кліпу.
слойки из бездрожжевого теста - фото крок 5
Викладіть пиріжки на деко, застелене пергаментом або змащений олією.
слойки из бездрожжевого теста - фото крок 6
Змастіть кожен пиріжок збитим яйцем, відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин.
слойки из бездрожжевого теста - фото крок 7
Слойки з дріжджового тіста готові. Поки вони печуться, не забудьте приготувати ароматний чай. Приємного чаювання!

Схожі рецепти