Картопля в духовці з вершками і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Ви ще не пробували запікати картоплю з вершками в духовці? Обов'язково спробуйте приготувати таку страву, тим більше, що готується воно досить просто і швидко. Добре поєднується з м'ясною стравою
Розповім, як приготувати картоплю в духовці з вершками і сиром. Картоплю треба нарізати тоненькими пластинками, перемішати з будь-якими спеціями. Додати збите яйце і тертий сир, влити вершки. Випікати під фольгою, приблизно 40-50 хвилин. Хай щастить!
- Картопля - 5 штук
- Яйце - 1 штука
- Вершки - 100 мілілітрів
- Сир твердий - 250 грам
- Сіль і перець - За смаком
Картоплю нарізаємо тонкими скибочками. Солимо і перчимо, перемішуємо.
Додаємо збите яйце і 100 грам тертого сиру, знову ретельно перемішуємо.
Перекладаємо картопля в форму, зверху заливаємо вершками. Присипаємо сиром, що залишився. Накриваємо форму фольгою, випікаємо в духовці 30 хвилин. Температура 180 градусів. Через пів години прибираємо фольгу, запікаємо до повної готовності.
Смачного!