Картопля з вершками в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Поділюся з вами рецептом, який розповість, як приготувати картоплю з вершками в духовці. Блюдо виходить ніжним з яскравим вершковим смаком. Гості точно будуть вас хвалити за частування.
Для любителів страв з тягнеться сиром в поєднанні з ніжним картоплею і хрусткою золотистою скоринкою. Спробуйте приготувати таку страву у себе вдома! Ви також можете додати скибочки бекону, гриби або помідор. Будь-які інгредієнти, які підкаже ваша фантазія. Смачного!
- Картопля - 2 кілограма
- Жирні вершки - 500 мілілітрів
- Твердий сир - 200-250 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Вершкове масло - 50 грам
Чистий, промийте і наріжте тонкими слайсами картопля.
В окремому глечику змішайте вершки, сіль і перець.
Викладайте в змащену маслом форму картопля шарами, чергуючи з сиром.
Присипте сиром і залийте вершками. Надсилайте форму з картоплею в розігріту до 200 градусів духовку на 1 час.