Рецепт Салат зі спаржі сухий фото

Салат зі спаржі сухий
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Спаржа
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 4-7
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Незважаючи на те, що суха спаржа в упаковці виглядає не дуже апетитно, з неї можна приготувати безліч смачних і корисних страв. Простий рецепт салату з спаржі сухий - серед них!

Опис приготування:

Для того, щоб приготувати цей оригінальний салат, смак якого знайомий багатьом шанувальникам азіатської кухні, потрібно вимочити суху спаржу. Ееслі слідувати зазначеним на упаковці інструкціям більшості виробників, її потрібно залити водою кімнатної температури і залишити на кілька годин до повного розбухання. Можна зробити швидше і простіше - залити спаржу окропом, закрити кришкою, через 5-10 хвилин відкинути на друшляк. Розрізавши одну паличку ви відразу зрозумієте, готова спаржа чи ні. Вона не повинна бути сухою всередині, але і зовсім размякнув стане несмачною. Загалом, будьте чуйними до спаржі, і вона неодмінно стане такою, як треба!

Готову до вживання спаржу потрібно нарізати невеликими брусочками.

Морква вимити, почистити і нарізати тонкою довгою соломкою - чим тонше і довше, тим краще.

Змішуємо спаржу з морквою.

Часник чистимо і подрібнюємо ножем.

Розігріваємо в сковороді рослинне масло. До кипіння його доводити не потрібно, так що краще скористайтеся середнім вогнем. Кидаємо в гаряче масло часник, перець, koriandr, відправляємо туди ж сік лимона, сіль, цукор і швидко перемішуємо. Заливаємо гарячою заправкою спаржу і моркву.

Ретельно перемішуємо салат і прибираємо в холодильник на пару годин, щоб просочився.

Перед подачею його можна прикрасити скибочками свіжого огірка, соломкою з болгарського перцю і зеленню - буде дуже смачно, яскраво і свіжо!

  • Спаржа суха - 200 грам(1 упаковка)
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Чорний перець мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Цукор - За смаком
  • Koriandr - За смаком
  • Лимон - 1 штука
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Огірок - 1-2 штук (опціонально)
  • Болгарський перець червоний - 1 штука (опціонально)
  • Зелень - За смаком (опціонально)
Для того, щоб приготувати цей оригінальний салат, смак якого знайомий багатьом шанувальникам азіатської кухні, потрібно вимочити суху спаржу. Ееслі слідувати зазначеним на упаковці інструкціям більшості виробників, її потрібно залити водою кімнатної температури і залишити на кілька годин до повного розбухання. Можна зробити швидше і простіше - залити спаржу окропом, закрити кришкою, через 5-10 хвилин відкинути на друшляк. Розрізавши одну паличку ви відразу зрозумієте, готова спаржа чи ні. Вона не повинна бути сухою всередині, але і зовсім размякнув стане несмачною. Загалом, будьте чуйними до спаржі, і вона неодмінно стане такою, як треба!

Готову до вживання спаржу потрібно нарізати невеликими брусочками.

Морква вимити, почистити і нарізати тонкою довгою соломкою - чим тонше і довше, тим краще.

Змішуємо спаржу з морквою.

Часник чистимо і подрібнюємо ножем.

Розігріваємо в сковороді рослинне масло. До кипіння його доводити не потрібно, так що краще скористайтеся середнім вогнем. Кидаємо в гаряче масло часник, перець, koriandr, відправляємо туди ж сік лимона, сіль, цукор і швидко перемішуємо. Заливаємо гарячою заправкою спаржу і моркву.

Ретельно перемішуємо салат і прибираємо в холодильник на пару годин, щоб просочився.

Перед подачею його можна прикрасити скибочками свіжого огірка, соломкою з болгарського перцю і зеленню - буде дуже смачно, яскраво і свіжо!

Схожі рецепти