Рецепт Баранина відварна по-вірменськи фото

Баранина відварна по-вірменськи
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
М'ясо , Баранина
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи , Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Я хочу вам розповісти, як зробити баранину відварну по-вірменськи, так, щоб і бульйон вийшов смачний, і саме м'ясо не перетворилося в гуму! Спробуйте, авось згодиться! Відмінний ситний обід!

Опис приготування:

Наскільки я знаю, класичний рецепт баранини відвареної по-вірменськи ще носить іншу назву - хашлама, але мені так здається. Подібні прості рецепти існують в будь-якій кухні. Різниця тільки в приправах та спеціях, Чи не справедливість? Так що ось вам мій простий рецепт баранини відвареної по-вірменськи, де я спеціально не вказую спеції, - адже вони можуть бути будь-якими! Раджу вам приготувати!

  • Баранина на кісточці - 1.2 кілограма
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Спеції - За смаком
баранина відварна по-вірменськи - фото крок 1
1. М'ясо нарізаємо на шматки, і обсмажити на олії з двох боків до появи рум'яної скоринки.
баранина відварна по-вірменськи - фото крок 2
2. Тепер складаємо м'ясо із залишками масла, шматочки морквини, часнику і цибулі. Заливаємо окропом, щоб трохи покривав м'ясо, і ставимо на вогонь. Коли закипить ще раз - додамо сіль і спеції.
баранина відварна по-вірменськи - фото крок 3
3. На маленькому вогні під кришкою м'ясо варять три години, поки м'ясо не почне легко відходити від кістки. Подають шматки м'яса, і бульйон в якості заправки. Смачного!

Схожі рецепти