Баранина відварна по-вірменськи
(покроковий рецепт з фото)
Я хочу вам розповісти, як зробити баранину відварну по-вірменськи, так, щоб і бульйон вийшов смачний, і саме м'ясо не перетворилося в гуму! Спробуйте, авось згодиться! Відмінний ситний обід!
Наскільки я знаю, класичний рецепт баранини відвареної по-вірменськи ще носить іншу назву - хашлама, але мені так здається. Подібні прості рецепти існують в будь-якій кухні. Різниця тільки в приправах та спеціях, Чи не справедливість? Так що ось вам мій простий рецепт баранини відвареної по-вірменськи, де я спеціально не вказую спеції, - адже вони можуть бути будь-якими! Раджу вам приготувати!
- Баранина на кісточці - 1.2 кілограма
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 1-2 зубчиків
- Спеції - За смаком
1. М'ясо нарізаємо на шматки, і обсмажити на олії з двох боків до появи рум'яної скоринки.
2. Тепер складаємо м'ясо із залишками масла, шматочки морквини, часнику і цибулі. Заливаємо окропом, щоб трохи покривав м'ясо, і ставимо на вогонь. Коли закипить ще раз - додамо сіль і спеції.
3. На маленькому вогні під кришкою м'ясо варять три години, поки м'ясо не почне легко відходити від кістки. Подають шматки м'яса, і бульйон в якості заправки. Смачного!