Кролик, тушкований з капустою
(покроковий рецепт з фото)
Одне з найбільш вдалих гарячих страв для будь-якого випадку - тушкований кролик. Це м'ясо подобається практично всім. Воно не жирне, приємне на смак. Його можна цікаво відтінити різними продуктами.
З даного м'яса можна приготувати безліч страв. Я поділюся одним з можливих рецептів. Як приготувати кролика, тушкованого з капустою, ви дізнаєтеся нижче. Такий рецепт сподобається дітям і дорослим. Буде справжнім делікатесом, наприклад, на ювілейний вечерю. Також кролятина дуже корисна і є дієтичним м'ясом.
- Кролик - 500 грам
- Капуста - 600 грам
- Морква - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Кетчуп - 3 Ст. Ложки (томатна паста)
- Мелений коріандр - 0, 5 чайних ложки
- Хміль-сунелі - 1 Ст. Ложка
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
Добре промийте м'ясо, видаліть з нього все плівки. Наріжте на порційні шматки. Обсмажте їх на сковороді з маслом.
Почистіть всі овочі. Спочатку наріжте моркву, закиньте її в сковороду. Слідом нашинкуйтекапусту, її теж додайте до кролику. Влийте воду, зменшіть вогонь. Тушіте 40 хвилин під кришкою.
Потім поріжте цибулю. Його теж відправте в сковороду. Влийте соєвий соус.
Для 5 хвилин до готовності, тобто. Через хвилин 35, всипте всі спеції. Налийте кетчуп (томатний соус). Перемішайте, і ще потримайте на вогні. Подавайте з кропом і імбиром.