Кролик, тушкований з квашеною капустою
(покроковий рецепт з фото)
Відмінне дієтичне блюдо - це кролик, тушкований з квашеною капустою. Вдале поєднання легкого м'яса з дієтичними овочами і основою для смачного, здорового кушанья. Простий і корисний, спробуйте!
Для приготування тушкованого кролика з квашеною капустою викладіть капусту, половину моркви і тертих яблук в рукав для запікання, не вичавлюючи сік і рідина. Далі покладіть кролячі ніжки, щедро присмачити їх приправою і сіллю. Накрийте м'ясо залишилася морквою і яблуками. Загорніть в рукав, в якому потім зробіть надріз і тушкуйте кролика з соковитими овочами при температурі 170 градусів протягом 60 хвилин. М'ясо виходить супер-ніжним і ароматним. Вдалого приготування!
- Капуста квашена - 300 грам
- Морква - 2 штуки
- Яблуко зелене - 2 штуки
- Кролик - 4 штуки (стегна)
- Сіль, спеції - За смаком
Візьміть квашену капусту, викладіть її в рукав для запікання. Додайте до неї половину тертої моркви і тертих яблук.
Зверху викладіть кролячі лапки, присипте їх сіллю і спеціями.
Зверху викладіть решту моркву і терті яблука.
Упакуйте всі в рукав, зробіть зверху надріз, тушкуйте страву в духовці 1 час при 170 градусах.
Тушкований кролик з квашеною капустою готовий. Смачного!