Рецепт Гусь, тушкований з квашеною капустою фото

Гусь, тушкований з квашеною капустою
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Овочі , Птах , Фрукти , Капуста , Сухофрукти , Чорнослив , Гусь , Інжир
Рецепти без шкоди
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Гусь - традиційне блюдо, яке подається до святкового столу на зимові свята в багатьох країнах. Дізнайтеся, як приготувати гусака, тушкованого з капустою, в кращих традиціях російської кухні.

Опис приготування:

Рецепт приготування дуже простий. Єдине, що вам знадобиться, цей час і м'ясо молодого гусака. Сухофрукти підійдуть будь-які, в даному описі використовувалися чорнослив і інжир. За бажанням можна додати волоські горіхи.

Приємного апетиту і смачних вам свят!

  • Гусь - 1, 5-2 кілограма
  • Квашена капуста - 1-1, 5 кілограма
  • Кмин - За смаком
  • Koriandr в zernah - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Лавровий лист - За смаком
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Жир гусячий - 200 грам
гусь, тушкований з квашеною капустою - фото крок 1
1. Гуся промийте, обробити на великі шматки і за смаком натріть шматочки спеціями, дайте постояти 30 хвилин.
гусь, тушкований з квашеною капустою - фото крок 2
2. Розтопіть шматок гусячого жиру. Смажте м'ясо на сильному вогні в цьому жирі, притискаючи шматки до сковороди, щоб утворилася скоринка і, як би, позапечатувала сік в м'ясі.
гусь, тушкований з квашеною капустою - фото крок 3
3. У велику каструлю або казан покладіть квашену капусту, сухофрукти і нарізану цибулю. Додайте обсмажені шматки гусака, залийте бульйон, спеції і накрийте кришкою. Поставте каструлю на плиту і тушкуйте на повільному вогні 2 годину.

Схожі рецепти