Рецепт Гусь, тушкований з капустою і цибулею фото

Гусь, тушкований з капустою і цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Птах, Капуста, Гусь
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Гусь вважається жирною їжею. Тому його часто запікають з овочами, щоб прибрати зайву жирність. Я розповім, як приготувати гусака, тушкованого з капустою. Виходить дуже смачно і гармонійно!

М'ясо гусака дуже ароматне і приємне на смак. Тому воно дуже добре підходить під урочисті заходи. Додавши таке блюдо в меню, ви різноманітність стіл і порадуєте гостей. Смачного!

  • Гусь - 0, 5 штуки
  • Капуста - 1 штука
  • Цибуля - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Кріп - 1 пучок
  • Лавровий лист - 3 штуки
гусь, тушкований з капустою і цибулею - фото крок 1
М'ясо гусяче звільняємо від кісточок. Видаляємо зайвий жир, залишивши тільки філе і трохи шкірки.
гусь, тушкований з капустою і цибулею - фото крок 2
На розпечену сковороду наливаємо масло. Нарізане філе птиці поміщаємо туди. Підливаємо трохи води (третину висоти сковорідки). Тушкуємо гусака під кришкою 45 хвилин.
гусь, тушкований з капустою і цибулею - фото крок 3
Нарізаємо великими кубиками цибулю. Капусту дрібно шаткуємо.
гусь, тушкований з капустою і цибулею - фото крок 4
Кладемо овочі, лавровий лист і терту моркву в м'ясо, трохи ще доливаємо води. Тушкуємо все разом 20 хвилин під кришкою.
гусь, тушкований з капустою і цибулею - фото крок 5
Посипаємо зверху кропом. Блюдо готово! можна пробувати!

Схожі рецепти