Кролик в вершках, приготований в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо кролика відмінно підходить для дієтичного харчування. Воно вважається лідером за вмістом вітамінів і мінеральних речовин. Пропоную приготувати смачне і ситне блюдо в вершковому соусі.
М'ясо кролика при тривалому гасінні виходить дуже смачним і ніжним. Соус, який вийде в процесі гасіння, можна подати додатково. А можна полити їм гарнір. До речі, гарнір підійде абсолютно будь-який!
- Крольчатина - 1, 5 кілограма
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 1 штук
- Вершки 20% - 0, 5 L
- Гірчичний - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Кролятину обсмажте на сильному вогні.
Викладіть в чашу мультиварки.
Обсмажте цибулю з морквою.
Окремо змішайте вершки, гірчицю, сіль і спеції. Перемішайте.
Влийте соус в сковороду з овочами. Перемішайте і доведіть до кипіння.
Полийте соусом кролятину. Поставте режим "гасіння" з 2, 5 годину. У процесі можна пару раз все перемішати. При необхідності можна підлити трохи води.
Смачного!