Мармелад, приготований в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт для ласунів і всіх, хто любить натуральні продукти, приготовані своїми руками. Мультиварка значно спростить ваше завдання.
Мультиварка-трудівниця допоможе нам приготувати відмінний мармелад. Спочатку наріжте яблука і складіть в мультиварку з невеликою кількістю води. Готуйте в режимі "суп" півгодини. За цей час вичавити сік з цитрусових. Готові яблука охолодіть, протріть через сито і змішайте з цукром і соком. Готуйте 1, 5 години в мультиварці в режимі "випічка", періодично помішуючи. Готову мармеладную масу вилийте в форму, застелену харчовою плівкою і дайте кілька годин повністю охолонути і застигнути. Потім поріжте, при бажанні посипте цукровою пудрою або обваляйте шматочки в цукрі і подайте на стіл. Приємного чаювання!
- Цукор - 150 грам
- Яблуко - 5 штук
- Апельсин - 4 штуки
- Лимон - 1 штука
Очистіть і поріжте яблука, покладіть їх у чашу мультиварки, додайте трохи води і включите режим приготування супу на 30 хвилин.
З лимона і апельсинів вичавити сік.
Готові яблука охолодіть і протріть через сито.
Змішайте з соком і цукром, включите в мультиварці режим випічки і готуйте протягом півтори години періодично помішуючи.
Готову мармеладную масу вилийте в форму, застелену харчовою плівкою. Якщо густоти мало, додайте желатин. Дайте мармеладу кілька годин повністю охолонути і застигнути. Потім поріжте, при бажанні посипте цукровою пудрою або обваляйте шматочки в цукрі, і подайте на стіл до чаю.