Мармелад в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете зробити натуральний мармелад всього за кілька годин, тоді пропоную вам відмінний варіант - простий рецепт мармеладу в мультиварці з стиглих яблук.
1. Для початку необхідно зайнятися яблуками. Їх потрібно як слід вимити, обсушити і очистити від шкірки і серцевини.
2. Нарізати яблука невеликими часточками або кубиками.
3. Надіслати яблука в чашу мультиварки і включити режим Випічка на 50-60 хвилин. Рецепт приготування мармеладу в мультиварці підходить також для яблучного пюре, До того ж скорочує час.
4. Коли яблука спекли, їх потрібно злегка остудити, а потім протерти через сито або збити за допомогою блендера (після також краще протерти через сито, щоб мармелад був більш однорідним).
5. У готове пюре додати цукор за смаком (кількість залежить від солодощі яблук) і дрібку кориці при бажанні. Все як слід перемішати і відправити в чашу.
6. Основний час приготування такого мармеладу йде зазвичай на сушку, до 2 днів. Мармелад в мультиварці в домашніх умовах можна висушити в чаші на режимі Випічка всього за 40-45 хвилин. Масу краще періодично перемішувати, щоб пюре застигало рівномірно.
7. Підготувати форму, яку краще застелити пергаментом для випічки. Готове пюре перекласти в форму і залишити на пару годин для остаточного застигання.
Такий мармелад потім можна нарізати шматочками або вирізати формочками для печива.
- Яблука - 6-7 штук
- Цукор - 200 грам
- Обкладинка - 1 щіпка
2. Нарізати яблука невеликими часточками або кубиками.
3. Надіслати яблука в чашу мультиварки і включити режим Випічка на 50-60 хвилин. Рецепт приготування мармеладу в мультиварці підходить також для яблучного пюре, До того ж скорочує час.
4. Коли яблука спекли, їх потрібно злегка остудити, а потім протерти через сито або збити за допомогою блендера (після також краще протерти через сито, щоб мармелад був більш однорідним).
5. У готове пюре додати цукор за смаком (кількість залежить від солодощі яблук) і дрібку кориці при бажанні. Все як слід перемішати і відправити в чашу.
6. Основний час приготування такого мармеладу йде зазвичай на сушку, до 2 днів. Мармелад в мультиварці в домашніх умовах можна висушити в чаші на режимі Випічка всього за 40-45 хвилин. Масу краще періодично перемішувати, щоб пюре застигало рівномірно.
7. Підготувати форму, яку краще застелити пергаментом для випічки. Готове пюре перекласти в форму і залишити на пару годин для остаточного застигання.
Такий мармелад потім можна нарізати шматочками або вирізати формочками для печива.