Рецепт Мармелад в мультиварці фото

Мармелад в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти, Яблука
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На святковий стіл, Новий рік
Десерти, Мармелад

Якщо ви хочете зробити натуральний мармелад всього за кілька годин, тоді пропоную вам відмінний варіант - простий рецепт мармеладу в мультиварці з стиглих яблук.

1. Для початку необхідно зайнятися яблуками. Їх потрібно як слід вимити, обсушити і очистити від шкірки і серцевини.

2. Нарізати яблука невеликими часточками або кубиками.

3. Надіслати яблука в чашу мультиварки і включити режим Випічка на 50-60 хвилин. Рецепт приготування мармеладу в мультиварці підходить також для яблучного пюре, До того ж скорочує час.

4. Коли яблука спекли, їх потрібно злегка остудити, а потім протерти через сито або збити за допомогою блендера (після також краще протерти через сито, щоб мармелад був більш однорідним).

5. У готове пюре додати цукор за смаком (кількість залежить від солодощі яблук) і дрібку кориці при бажанні. Все як слід перемішати і відправити в чашу.

6. Основний час приготування такого мармеладу йде зазвичай на сушку, до 2 днів. Мармелад в мультиварці в домашніх умовах можна висушити в чаші на режимі Випічка всього за 40-45 хвилин. Масу краще періодично перемішувати, щоб пюре застигало рівномірно.

7. Підготувати форму, яку краще застелити пергаментом для випічки. Готове пюре перекласти в форму і залишити на пару годин для остаточного застигання.

Такий мармелад потім можна нарізати шматочками або вирізати формочками для печива.

  • Яблука - 6-7 штук
  • Цукор - 200 грам
  • Обкладинка - 1 щіпка
1. Для початку необхідно зайнятися яблуками. Їх потрібно як слід вимити, обсушити і очистити від шкірки і серцевини.

2. Нарізати яблука невеликими часточками або кубиками.

3. Надіслати яблука в чашу мультиварки і включити режим Випічка на 50-60 хвилин. Рецепт приготування мармеладу в мультиварці підходить також для яблучного пюре, До того ж скорочує час.

4. Коли яблука спекли, їх потрібно злегка остудити, а потім протерти через сито або збити за допомогою блендера (після також краще протерти через сито, щоб мармелад був більш однорідним).

5. У готове пюре додати цукор за смаком (кількість залежить від солодощі яблук) і дрібку кориці при бажанні. Все як слід перемішати і відправити в чашу.

6. Основний час приготування такого мармеладу йде зазвичай на сушку, до 2 днів. Мармелад в мультиварці в домашніх умовах можна висушити в чаші на режимі Випічка всього за 40-45 хвилин. Масу краще періодично перемішувати, щоб пюре застигало рівномірно.

7. Підготувати форму, яку краще застелити пергаментом для випічки. Готове пюре перекласти в форму і залишити на пару годин для остаточного застигання.

Такий мармелад потім можна нарізати шматочками або вирізати формочками для печива.

Схожі рецепти