Мармелад в мультиварці

Якщо ви хочете зробити натуральний мармелад всього за кілька годин, тоді пропоную вам відмінний варіант — простий рецепт мармеладу в мультиварці з стиглих яблук.
опис приготування:
1. Для початку необхідно зайнятися яблуками. Їх потрібно як слід вимити, обсушити і очистити від шкірки і серцевини.
2. Нарізати яблука невеликими часточками або кубиками.
3. Надіслати яблука в чашу мультиварки і включити режим Випічка на 50-60 хвилин. Рецепт приготування мармеладу в мультиварці підходить також для яблучного пюре, До того ж скорочує час.
4. Коли яблука спекли, їх потрібно злегка остудити, а потім протерти через сито або збити за допомогою блендера (після також краще протерти через сито, щоб мармелад був більш однорідним).
5. У готове пюре додати цукор за смаком (кількість залежить від солодощі яблук) і дрібку кориці при бажанні. Все як слід перемішати і відправити в чашу.
6. Основний час приготування такого мармеладу йде зазвичай на сушку, до 2 днів. Мармелад в мультиварці в домашніх умовах можна висушити в чаші на режимі Випічка всього за 40-45 хвилин. Масу краще періодично перемішувати, щоб пюре застигало рівномірно.
7. підготувати форму, яку краще застелити пергаментом для випічки. Готове пюре перекласти в форму і залишити на пару годин для остаточного застигання.
Такий мармелад потім можна нарізати шматочками або вирізати формочками для печива.
- яблука— 6-7 штук
- цукор— 200 грам
- обкладинка— 1 щіпка
2. Нарізати яблука невеликими часточками або кубиками.
3. Надіслати яблука в чашу мультиварки і включити режим Випічка на 50-60 хвилин. Рецепт приготування мармеладу в мультиварці підходить також для яблучного пюре, До того ж скорочує час.
4. Коли яблука спекли, їх потрібно злегка остудити, а потім протерти через сито або збити за допомогою блендера (після також краще протерти через сито, щоб мармелад був більш однорідним).
5. У готове пюре додати цукор за смаком (кількість залежить від солодощі яблук) і дрібку кориці при бажанні. Все як слід перемішати і відправити в чашу.
6. Основний час приготування такого мармеладу йде зазвичай на сушку, до 2 днів. Мармелад в мультиварці в домашніх умовах можна висушити в чаші на режимі Випічка всього за 40-45 хвилин. Масу краще періодично перемішувати, щоб пюре застигало рівномірно.
7. підготувати форму, яку краще застелити пергаментом для випічки. Готове пюре перекласти в форму і залишити на пару годин для остаточного застигання.
Такий мармелад потім можна нарізати шматочками або вирізати формочками для печива.
Схожі рецепти

Мармелад, приготований в мультиварці
Рецепт для ласунів і всіх, хто любить натуральні продукти, приготовані своїми руками. Мультиварка значно спростить ваше завдання. опис приготування: Мультиварка-трудівниця допоможе нам приготувати відмінний мармелад. Спочатку наріжте яблука і складіть в мультиварку з невеликою кількістю води. ...
читати далі
Белевский мармелад
Всім Сластьона рекомендую рецепт натурального Бєлевського мармеладу. Нічим не відрізнити від всім відомого російського десерту! Дивимося і запам'ятовуємо рецепт! опис приготування: Белевская продукція відома своїми оригінальними російськими рецептами і натуральністю. Так чому б не спробувати з...
читати далі
Швидкий яблучний мармелад
У будинку завалялися зайві яблука і втратили привабливість? Я пропоную вам приготувати з них швидкий яблучний мармелад. У ньому збережуться всі корисні властивості яблук і він не зашкодить вашій фігурі! опис приготування: Швидкий яблучний мармелад — рецепт десерту для тих, хто стежить за своєю...
читати далі
Домашній мармелад з айви
Якщо до якості магазинних солодощів у вас є претензії, рекомендую замінити їх натуральними і корисними ласощами, зробленими своїми руками. Один з таких нескладний варіантів перед вами. опис приготування: Хочу запропонувати вам відтворити на власній кухні цю нескладну ідею, як приготувати домаш...
читати далі
Домашній мармелад з желатином з варення
Всі люблять солоденьке, особливо, якщо впевнений в якості солодощів на всі сто. Домогтися цього можна, тільки приготувавши десерт самостійно. Рекомендую приготувати домашній мармелад з желатином. опис приготування: Таке ласощі нікого не залишить байдужим і сподобається діткам і дорослим. Найпр...
читати далі