Рецепт Белевский мармелад фото

Белевский мармелад
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Яблука
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Новий рік
Десерти , Мармелад
Кількість порцій: 10
Час приготування: 10 г. 0 хв.

Всім Сластьона рекомендую рецепт натурального Бєлевського мармеладу. Нічим не відрізнити від всім відомого російського десерту! Дивимося і запам'ятовуємо рецепт!

Опис приготування:

Белевская продукція відома своїми оригінальними російськими рецептами і натуральністю. Так чому б не спробувати зробити і самим натуральний яблучний мармелад? Для приготування Бєлевського мармеладу нам буде потрібно стигла антонівка (як і в рецепті пастили). Дивимося далі рецепт.

  • Яблука - 3-3, 5 кілограма
  • Цукор - 1, 2 кілограма
белевский мармелад - фото крок 1
Яблоки чистим, ріжемо часточками і відправляємо в протвине запікатися хвилин на 40.
белевский мармелад - фото крок 2
Вони перетворюються на своєрідне пюре.
белевский мармелад - фото крок 3
Пюре слід кілька разів ще перетерти через сито, щоб не було ніякого сміття і мармелад був без сторонніх предметів.
белевский мармелад - фото крок 4
Щоб сильно не мучиться з такою чищенням пюре, раджу яблука на самому початку гарненько почистити від шкірки і насіння.
белевский мармелад - фото крок 5
З початкової кількості яблук вийшла велика миска пюре.
белевский мармелад - фото крок 6
Пюре перекладаємо в каструлю, ставимо на вогонь, розігріваємо, додаємо цукор.
белевский мармелад - фото крок 7
Доведіть до кипіння і варіть хвилин 10-15 на невеликому вогні до загусання.
белевский мармелад - фото крок 8
Застеліть деко пергаментом, рівномірно розподіліть пюре і відправте в розігріту до 80 градусів духовку підсихати на 2 годину. Потім духовку вимкніть, але мармелад залиште всередині ще на 5 годин. При необхідності процедуру сушіння мармеладу можете повторювати кілька разів, поки він не буде потрібної желеподібної консистенції.
белевский мармелад - фото крок 9
Потім деко різко переверніть - і перед нами великий шматок домашнього Бєлевського мармеладу!
белевский мармелад - фото крок 10
Всередині він щільний і майже твердий. Мармелад можете обваляти в цукрі перед подачею.

Схожі рецепти