Рецепт Белевский мармелад фото

Белевский мармелад
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти, Яблука
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На святковий стіл, Новий рік
Десерти, Мармелад

Всім Сластьона рекомендую рецепт натурального Бєлевського мармеладу. Нічим не відрізнити від всім відомого російського десерту! Дивимося і запам'ятовуємо рецепт!

Белевская продукція відома своїми оригінальними російськими рецептами і натуральністю. Так чому б не спробувати зробити і самим натуральний яблучний мармелад? Для приготування Бєлевського мармеладу нам буде потрібно стигла антонівка (як і в рецепті пастили). Дивимося далі рецепт.

  • Яблука - 3-3, 5 кілограма
  • Цукор - 1, 2 кілограма
белевский мармелад - фото крок 1
Яблоки чистим, ріжемо часточками і відправляємо в протвине запікатися хвилин на 40.
белевский мармелад - фото крок 2
Вони перетворюються на своєрідне пюре.
белевский мармелад - фото крок 3
Пюре слід кілька разів ще перетерти через сито, щоб не було ніякого сміття і мармелад був без сторонніх предметів.
белевский мармелад - фото крок 4
Щоб сильно не мучиться з такою чищенням пюре, раджу яблука на самому початку гарненько почистити від шкірки і насіння.
белевский мармелад - фото крок 5
З початкової кількості яблук вийшла велика миска пюре.
белевский мармелад - фото крок 6
Пюре перекладаємо в каструлю, ставимо на вогонь, розігріваємо, додаємо цукор.
белевский мармелад - фото крок 7
Доведіть до кипіння і варіть хвилин 10-15 на невеликому вогні до загусання.
белевский мармелад - фото крок 8
Застеліть деко пергаментом, рівномірно розподіліть пюре і відправте в розігріту до 80 градусів духовку підсихати на 2 годину. Потім духовку вимкніть, але мармелад залиште всередині ще на 5 годин. При необхідності процедуру сушіння мармеладу можете повторювати кілька разів, поки він не буде потрібної желеподібної консистенції.
белевский мармелад - фото крок 9
Потім деко різко переверніть - і перед нами великий шматок домашнього Бєлевського мармеладу!
белевский мармелад - фото крок 10
Всередині він щільний і майже твердий. Мармелад можете обваляти в цукрі перед подачею.

Схожі рецепти