Швидкий яблучний мармелад
(покроковий рецепт з фото)
У будинку завалялися зайві яблука і втратили привабливість? Я пропоную вам приготувати з них швидкий яблучний мармелад. У ньому збережуться всі корисні властивості яблук і він не зашкодить вашій фігурі!
Швидкий яблучний мармелад - рецепт десерту для тих, хто стежить за своєю фігурою, ну або просто любить експерименти і яблука:) Рецепт абсолютно універсальний і приготувати такий мармелад можна з будь-яких інших фруктів, з груш теж виходить смачним і незвичайним. Розповідаю і показую як приготувати швидкий яблучний мармелад.
- Яблука - 2 штуки (середніх)
- Желатин - 15 грам
- Вода - 40 мілілітрів (окріп)
- Кокосова стружка - 2 Ст. Ложки
- Мигдальні пелюстки - 2 Ст. Ложки
1. Ось що нам буде потрібно для приготування мармеладу.
2. Яблука очистимо від шкірки і серцевини, розрізаємо на четвертинки і запікаємо в духовці при 180 градусах 30 хвилин.
3. Желатин розводимо в 40 мілілітрах окропу.
4. Запечені яблука збиваємо блендером і, не перестаючи перемішувати, додаємо до них розчинений желатин.
5. Отриману суміш викладаємо у форму для льоду, зверху посипаємо кокосовою стружкою і мигдальними пелюстками.
6. Прибираємо в холодильник приблизно на півтори години. Потім дістаємо і витягаємо з форми. Наш мармелад готовий!