Рецепт Розумний пиріг фото

Розумний пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Борошно, Молочні продукти, Яйця, Молоко, Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, Десерт, Полудень
Випічка, Солодке, Пироги

Розумний пиріг відмінно підійде тим, хто не любить окремо випікати коржі і готувати крем, так як під час випічки пиріг сам розшаровується і перетворюється в торт. Розповім, як приготувати розумний пиріг.

Якщо ви шукали варіант, як приготувати тане в роті пиріг, цей рецепт -

Для вас! Розумний пиріг називається саме так тому, що під час випічки він сам розшаровується на коржі і крем, тим самим полегшуючи вам задачу. Не лякайтесь, що тісто виходить дуже рідким - так і повинно бути. Також не намагайтеся повністю вмішати білки в молочну рідину, вони в будь-якому випадку залишаться невеликими грудочками. Раджу вам посипати такий пиріг цукровою пудрою або шоколадною крихтою.

  • Пшеничне борошно в / с - 120 грам
  • Розтоплене вершкове масло - 125 грам
  • Цукор - 150 грам
  • Тепле молоко - 500 мілілітрів
  • Вода - 1 Ст. Ложка
  • Яйце - 4 штуки
  • Сіль - 1 щіпка
розумний пиріг - фото крок 1
1. Жовтки збийте з цукром, поступово збільшуючи швидкість, до пухкої маси. Додайте воду і продовжуйте збивати. Додайте розтоплене тепле вершкове масло і знову перемішайте.
розумний пиріг - фото крок 2
2. Додайте просіяне тричі борошно. Додайте тепле молоко і перемішайте на найменшій швидкості. Збийте охолоджені білки з сіллю збийте до стану пишної піни.
розумний пиріг - фото крок 3
3. Додайте білки до молочної суміші і перемішайте. Тісто вийде неоднорідним і повітряним. Форму для випічки покрийте пергаментом, змазаним маслом.
розумний пиріг - фото крок 4
4. Акуратно вилийте тісто в форму і відправте в холодну духовку. Випікайте 1 годину при температурі 170 градусів. Повністю остудіть пиріг і посипте цукровою пудрою. Смачного!

Схожі рецепти