Розумний пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Розумний пиріг відмінно підійде тим, хто не любить окремо випікати коржі і готувати крем, так як під час випічки пиріг сам розшаровується і перетворюється в торт. Розповім, як приготувати розумний пиріг.
Якщо ви шукали варіант, як приготувати тане в роті пиріг, цей рецепт -
Для вас! Розумний пиріг називається саме так тому, що під час випічки він сам розшаровується на коржі і крем, тим самим полегшуючи вам задачу. Не лякайтесь, що тісто виходить дуже рідким - так і повинно бути. Також не намагайтеся повністю вмішати білки в молочну рідину, вони в будь-якому випадку залишаться невеликими грудочками. Раджу вам посипати такий пиріг цукровою пудрою або шоколадною крихтою.
- Пшеничне борошно в / с - 120 грам
- Розтоплене вершкове масло - 125 грам
- Цукор - 150 грам
- Тепле молоко - 500 мілілітрів
- Вода - 1 Ст. Ложка
- Яйце - 4 штуки
- Сіль - 1 щіпка

1. Жовтки збийте з цукром, поступово збільшуючи швидкість, до пухкої маси. Додайте воду і продовжуйте збивати. Додайте розтоплене тепле вершкове масло і знову перемішайте.

2. Додайте просіяне тричі борошно. Додайте тепле молоко і перемішайте на найменшій швидкості. Збийте охолоджені білки з сіллю збийте до стану пишної піни.

3. Додайте білки до молочної суміші і перемішайте. Тісто вийде неоднорідним і повітряним. Форму для випічки покрийте пергаментом, змазаним маслом.

4. Акуратно вилийте тісто в форму і відправте в холодну духовку. Випікайте 1 годину при температурі 170 градусів. Повністю остудіть пиріг і посипте цукровою пудрою. Смачного!