Рецепт Розумний пиріг фото

Розумний пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Борошно , Молочні продукти , Яйця , Молоко , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , Десерт , Полудень
Випічка , Солодке , Пироги
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Розумний пиріг відмінно підійде тим, хто не любить окремо випікати коржі і готувати крем, так як під час випічки пиріг сам розшаровується і перетворюється в торт. Розповім, як приготувати розумний пиріг.

Опис приготування:

Якщо ви шукали варіант, як приготувати тане в роті пиріг, цей рецепт -

Для вас! Розумний пиріг називається саме так тому, що під час випічки він сам розшаровується на коржі і крем, тим самим полегшуючи вам задачу. Не лякайтесь, що тісто виходить дуже рідким - так і повинно бути. Також не намагайтеся повністю вмішати білки в молочну рідину, вони в будь-якому випадку залишаться невеликими грудочками. Раджу вам посипати такий пиріг цукровою пудрою або шоколадною крихтою.

  • Пшеничне борошно в / с - 120 грам
  • Розтоплене вершкове масло - 125 грам
  • Цукор - 150 грам
  • Тепле молоко - 500 мілілітрів
  • Вода - 1 Ст. Ложка
  • Яйце - 4 штуки
  • Сіль - 1 щіпка
розумний пиріг - фото крок 1
1. Жовтки збийте з цукром, поступово збільшуючи швидкість, до пухкої маси. Додайте воду і продовжуйте збивати. Додайте розтоплене тепле вершкове масло і знову перемішайте.
розумний пиріг - фото крок 2
2. Додайте просіяне тричі борошно. Додайте тепле молоко і перемішайте на найменшій швидкості. Збийте охолоджені білки з сіллю збийте до стану пишної піни.
розумний пиріг - фото крок 3
3. Додайте білки до молочної суміші і перемішайте. Тісто вийде неоднорідним і повітряним. Форму для випічки покрийте пергаментом, змазаним маслом.
розумний пиріг - фото крок 4
4. Акуратно вилийте тісто в форму і відправте в холодну духовку. Випікайте 1 годину при температурі 170 градусів. Повністю остудіть пиріг і посипте цукровою пудрою. Смачного!

Схожі рецепти