Рецепт Яблучний пиріг Експрес фото

Яблучний пиріг Експрес
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто, Фрукти, Яблука, Листкове тісто
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, Для дітей, Десерт
Випічка, Пироги

Свою назву цей пиріг отримав за принципом готування: робиться він і правда неймовірно швидко, що мене особисто дуже радує. А досягається це в першу чергу за рахунок використання вже готового тіста.

Такий пиріг можна давати навіть дітям, адже в ньому практично одні яблука. Виглядає він дуже красиво, так що і гостей не соромно пригостити. Спробуйте, мій рецепт, як приготувати яблучний пиріг "експрес", дуже простий і зручний!

  • Листкове тісто - 1 штука
  • Яблука - 4 штуки
  • Мигдальний крем - 150 грам (або 150 г. Пюре з яблук)
 Яблучний пиріг Експрес - фото крок 1
В першу чергу розігріємо духовку до 220 ° С.
Розкачайте тісто, викладіть його на лист для випічки.
 Яблучний пиріг Експрес - фото крок 2
Тепер потрібно проколоти тісто виделкою.
 Яблучний пиріг Експрес - фото крок 3
Змастіть тісто мигдальним кремом або яблучним пюре. Змащуємо, відступаючи по краях приблизно 1 сантиметр.
 Яблучний пиріг Експрес - фото крок 4
Очистіть 4 яблука, видаліть у них серцевину, наріжте фрукти скибочками.
Покладіть скибочки яблук на тісто.
 Яблучний пиріг Експрес - фото крок 5
Поставте в духовку. Запікайте, поки тісто не стане золотисто-коричневого кольору (близько 20 хвилин).

Схожі рецепти