Яблучний пиріг Експрес
(покроковий рецепт з фото)
Свою назву цей пиріг отримав за принципом готування: робиться він і правда неймовірно швидко, що мене особисто дуже радує. А досягається це в першу чергу за рахунок використання вже готового тіста.
Такий пиріг можна давати навіть дітям, адже в ньому практично одні яблука. Виглядає він дуже красиво, так що і гостей не соромно пригостити. Спробуйте, мій рецепт, як приготувати яблучний пиріг "експрес", дуже простий і зручний!
- Листкове тісто - 1 штука
- Яблука - 4 штуки
- Мигдальний крем - 150 грам (або 150 г. Пюре з яблук)
В першу чергу розігріємо духовку до 220 ° С.
Розкачайте тісто, викладіть його на лист для випічки.
Розкачайте тісто, викладіть його на лист для випічки.
Тепер потрібно проколоти тісто виделкою.
Змастіть тісто мигдальним кремом або яблучним пюре. Змащуємо, відступаючи по краях приблизно 1 сантиметр.
Очистіть 4 яблука, видаліть у них серцевину, наріжте фрукти скибочками.
Покладіть скибочки яблук на тісто.
Покладіть скибочки яблук на тісто.
Поставте в духовку. Запікайте, поки тісто не стане золотисто-коричневого кольору (близько 20 хвилин).