Рецепт Експрес-м'ясо фото

Експрес-м'ясо
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати експрес-м'ясо. Головна особливість полягає в маринаді, завдяки якому м'ясо залишається дуже ніжним і соковитим. М'ясо в такому маринаді можна зберігати пару днів.

Особливість приготування експрес-м'яса складається в маринаді, тому що саме завдяки маринаду м'ясо залишається соковитим і ніжним після смаження. У маринаді, приготовленого за цим рецептом, м'ясо може зберігатися в холодильнику кілька днів. Для більш насиченого аромату ви можете додати спеції (наприклад, італійські трави). Рекомендую потримати м'ясо в такому маринаді не менше чотирьох годин, щоб воно добре просочилося.

  • М'ясо - 500 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Картопляний крохмаль - 1/2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Кунжут - 1 Чайна ложка
  • Перець - За смаком
  • Спеції - За смаком
експрес-м'ясо - фото крок 1
1. Приготуйте маринад. Для цього збийте вінчиком яйця, додайте до них гірчицю і масло. Додайте крохмаль, сіль і спеції, поперчіть і добре перемішайте.
експрес-м'ясо - фото крок 2
2. Наріжте м'ясо невеликими шматочками (приблизно як на відбивні) і відправте в маринад мінімум на 4 годину.
експрес-м'ясо - фото крок 3
3. Обсмажте м'ясо на розігрітій олії приблизно по 2 хвилини з кожного боку. Не забудьте посипати м'ясо кунжутом. Смачного!
експрес-м'ясо - фото крок 4
Ось таким класним виходить м'ясо!

Схожі рецепти