Експрес-м'ясо
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати експрес-м'ясо. Головна особливість полягає в маринаді, завдяки якому м'ясо залишається дуже ніжним і соковитим. М'ясо в такому маринаді можна зберігати пару днів.
Особливість приготування експрес-м'яса складається в маринаді, тому що саме завдяки маринаду м'ясо залишається соковитим і ніжним після смаження. У маринаді, приготовленого за цим рецептом, м'ясо може зберігатися в холодильнику кілька днів. Для більш насиченого аромату ви можете додати спеції (наприклад, італійські трави). Рекомендую потримати м'ясо в такому маринаді не менше чотирьох годин, щоб воно добре просочилося.
- М'ясо - 500 грам
- Яйця - 2 штуки
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Картопляний крохмаль - 1/2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Кунжут - 1 Чайна ложка
- Перець - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Приготуйте маринад. Для цього збийте вінчиком яйця, додайте до них гірчицю і масло. Додайте крохмаль, сіль і спеції, поперчіть і добре перемішайте.
2. Наріжте м'ясо невеликими шматочками (приблизно як на відбивні) і відправте в маринад мінімум на 4 годину.
3. Обсмажте м'ясо на розігрітій олії приблизно по 2 хвилини з кожного боку. Не забудьте посипати м'ясо кунжутом. Смачного!
Ось таким класним виходить м'ясо!