Рецепт Свиняча рулька «Експрес» фото

Свиняча рулька «Експрес»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
М'ясо, Свинина, Свиняча рулька
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Свиняча рулька дуже цінується в Німеччині. Там таке блюдо стало мало не візитною карткою країни. Але щоб спробувати таку смакоту, зовсім не обов'язково їхати в Німеччину. Приготуйте її будинку!

Дуже смачною виходить рулька, тушкована з капустою і буряками. Таке блюдо ідеально підходить для справжнього чоловічого застілля. Завдяки тому, що м'ясо довго вимочується в пиві, воно виходить м'яким і набуває незвичайний аромат і смак. Щоб дізнатися, як приготувати свинячу рульку "експрес", прочитайте цей рецепт.

  • Капуста - 1 кілограм (білокачанна)
  • Буряк - 2 штуки
  • Пиво - 500 мілілітрів (нефільтроване)
  • Сіль - За смаком
  • Свиняча рулька - 1, 5 кілограма
свиняча рулька
Нефільтроване пиво влийте в каструльку. Замочіть в ньому попередньо вимиту і спустошену рульку. Потім поставте все в холодильник на двадцять годин, за цей час рульку потрібно перевернути три рази.
свиняча рулька
Дістаньте рульку з пива, викладіть її в вок, додайте нарізану капусту. Влийте трошки води і тушкуйте все на повільному вогні дві години.
свиняча рулька
Буряк очистіть і вимийте. Наріжте її соломкою і додайте до рулька з капустою. Додати сіль за смаком. Гасіть блюдо під кришкою ще дві години.
свиняча рулька
Готову страву викласти на велику тарілку і подавайте до столу.

Схожі рецепти