Свиняча рулька «Експрес»
(покроковий рецепт з фото)
Свиняча рулька дуже цінується в Німеччині. Там таке блюдо стало мало не візитною карткою країни. Але щоб спробувати таку смакоту, зовсім не обов'язково їхати в Німеччину. Приготуйте її будинку!
Дуже смачною виходить рулька, тушкована з капустою і буряками. Таке блюдо ідеально підходить для справжнього чоловічого застілля. Завдяки тому, що м'ясо довго вимочується в пиві, воно виходить м'яким і набуває незвичайний аромат і смак. Щоб дізнатися, як приготувати свинячу рульку "експрес", прочитайте цей рецепт.
- Капуста - 1 кілограм (білокачанна)
- Буряк - 2 штуки
- Пиво - 500 мілілітрів (нефільтроване)
- Сіль - За смаком
- Свиняча рулька - 1, 5 кілограма
Нефільтроване пиво влийте в каструльку. Замочіть в ньому попередньо вимиту і спустошену рульку. Потім поставте все в холодильник на двадцять годин, за цей час рульку потрібно перевернути три рази.
Дістаньте рульку з пива, викладіть її в вок, додайте нарізану капусту. Влийте трошки води і тушкуйте все на повільному вогні дві години.
Буряк очистіть і вимийте. Наріжте її соломкою і додайте до рулька з капустою. Додати сіль за смаком. Гасіть блюдо під кришкою ще дві години.
Готову страву викласти на велику тарілку і подавайте до столу.