Рецепт Експрес паску фото

Експрес паску
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Пасха
Випічка
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Всі знають, що паски печуться досить довго. На цей раз я хочу поділитися з Вами рецептом швидкого паски. Буду рада якщо комусь стане в нагоді мій досвід.

Опис приготування:

Цей рецепт зручний своєю швидкістю. Але паски поступаються тим, які приготовані за класичною технологією. Вони виходять більш пухкі і пористі. Але, Проте, дуже смачні!

  • Яйце - 3 штуки
  • Цукор - 300 грам(20 грам в тісто, 100 грам в глазур)
  • Дріжджі пресовані - 50 грам
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Ванілін - 1 Щепоток
  • Молоко - 1 склянок
  • Борошно - 3 склянки
  • Ізюм - 200 грам (по бажанню)
  • Білок яєчний - 2 штуки (в глазур)
  • Сік лимона - 1-2 чайних ложки (в глазур)
експрес паску - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
експрес паску - фото крок 2
Збийте яйця з цукром.
експрес паску - фото крок 3
Потім додайте розтоплене вершкове масло.
експрес паску - фото крок 4
Додайте дріжджі, розчинені в молоці і ванілін. Підсипати муку і замішують тісто. Вмішайте родзинки. Тісто виходить не сильно густе.
експрес паску - фото крок 5
Розкладіть тісто в формочки на 1/3 висоти. Дайте йому постояти в теплі, щоб воно збільшилося в 2 рази. Потім поставте в духовку, розігріту до 190 градусів, з 30-40 хвилин. Готові паски остудіть.
експрес паску - фото крок 6
Для глазурі перемішайте білки з цукром до білого кольору. Трохи додавайте лимонний сік до потрібної консистенції.
експрес паску - фото крок 7
Зверху покрийте паски глазур'ю і прикрасьте по своєму бажанню. Смачного!

Схожі рецепти