Експрес паску
(покроковий рецепт з фото)
Всі знають, що паски печуться досить довго. На цей раз я хочу поділитися з Вами рецептом швидкого паски. Буду рада якщо комусь стане в нагоді мій досвід.
Цей рецепт зручний своєю швидкістю. Але паски поступаються тим, які приготовані за класичною технологією. Вони виходять більш пухкі і пористі. Але, Проте, дуже смачні!
- Яйце - 3 штуки
- Цукор - 300 грам(20 грам в тісто, 100 грам в глазур)
- Дріжджі пресовані - 50 грам
- Вершкове масло - 200 грам
- Ванілін - 1 Щепоток
- Молоко - 1 склянок
- Борошно - 3 склянки
- Ізюм - 200 грам (по бажанню)
- Білок яєчний - 2 штуки (в глазур)
- Сік лимона - 1-2 чайних ложки (в глазур)
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Збийте яйця з цукром.
Потім додайте розтоплене вершкове масло.
Додайте дріжджі, розчинені в молоці і ванілін. Підсипати муку і замішують тісто. Вмішайте родзинки. Тісто виходить не сильно густе.
Розкладіть тісто в формочки на 1/3 висоти. Дайте йому постояти в теплі, щоб воно збільшилося в 2 рази. Потім поставте в духовку, розігріту до 190 градусів, з 30-40 хвилин. Готові паски остудіть.
Для глазурі перемішайте білки з цукром до білого кольору. Трохи додавайте лимонний сік до потрібної консистенції.
Зверху покрийте паски глазур'ю і прикрасьте по своєму бажанню. Смачного!