Рецепт Експрес-рататуй фото

Експрес-рататуй
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі, Баклажан, Помідор, Болгарський перець, Цукіні
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви, Рецепти для схуднення, Для діабетиків
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Рататуй

Рататуй - це популярне овочеве блюдо (салат або овочеве рагу). Готують його з різноманіття овочів і подають теплим або вже остиглим. Хочете знати і ви, як приготувати експрес-рататуй? розповідаю!

Насправді, рататуй можна готувати з будь-яких овочів, але є кілька базових: томати, цукіні, часник. Готується це ароматне блюдо дуже просто: потрібно нарізати овочі, викласти на деко, приправити улюбленими спеціями і відправити в духовку. Смачно і корисно!

  • Баклажан - 2 штуки
  • Цукіні - 2 штуки
  • Томати - 4 штуки
  • Червоний перець - 1 штука
  • Цибулина - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Розмарин - 2 штуки
  • Чебрець - 2 штуки
  • Оливкова олія - 60 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
експрес-рататуй - фото крок 1
1. Наріжте баклажани, цукіні і томати невеликими кубиками. Перець наріжте скибочками, цибулину - кільцями, часник подрібніть. Викладіть овочі на деко.
експрес-рататуй - фото крок 2
2. Полийте овочі рослинним маслом, посоліть і перемішайте.
експрес-рататуй - фото крок 3
3. Накрийте овочі фольгою, надішліть лист в розігрітий до 180 градусів духовку на 40 хвилин. Потім зніміть фольгу і запікайте ще 15-20 хвилин.
експрес-рататуй - фото крок 4
4. Викладіть все овочі в тарілку і подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти