Експрес-рататуй
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне харчування
, Низькокалорійні
, ПП рецепти
, Пісні страви
, Рецепти для схуднення
, Для діабетиків
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 10 хв.
Рататуй - це популярне овочеве блюдо (салат або овочеве рагу). Готують його з різноманіття овочів і подають теплим або вже остиглим. Хочете знати і ви, як приготувати експрес-рататуй? розповідаю!
Опис приготування:
Насправді, рататуй можна готувати з будь-яких овочів, але є кілька базових: томати, цукіні, часник. Готується це ароматне блюдо дуже просто: потрібно нарізати овочі, викласти на деко, приправити улюбленими спеціями і відправити в духовку. Смачно і корисно!
- Баклажан - 2 штуки
- Цукіні - 2 штуки
- Томати - 4 штуки
- Червоний перець - 1 штука
- Цибулина - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Розмарин - 2 штуки
- Чебрець - 2 штуки
- Оливкова олія - 60 мілілітрів
- Сіль - За смаком
1. Наріжте баклажани, цукіні і томати невеликими кубиками. Перець наріжте скибочками, цибулину - кільцями, часник подрібніть. Викладіть овочі на деко.
2. Полийте овочі рослинним маслом, посоліть і перемішайте.
3. Накрийте овочі фольгою, надішліть лист в розігрітий до 180 градусів духовку на 40 хвилин. Потім зніміть фольгу і запікайте ще 15-20 хвилин.
4. Викладіть все овочі в тарілку і подавайте до столу. Смачного!