Рецепт Пиріг «пиріг» фото

Пиріг «пиріг»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Болгарська кухня
Тісто , Молочні продукти , Сир , Листкове тісто , Бринза
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 12
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Пиріг - це дивно простий у приготуванні пиріг. Усе, що вам потрібно зробити - це змішати інгредієнти, викласти на готове тісто, скрутить в ролл, викласти на блюдо у формі спіралі і випекти.

Опис приготування:

Пиріг"Баніца" можна готувати з м'ясом, рисом, шпинатом і навіть з гарбузом і цукром для солодкого варіанти. Я розповім вам як приготувати пиріг"Баніца" з сиром. Цей рецепт дуже класний! Гострий болгарський овечий сир, як і сир"Фета" , надає пирога фантастичний смак. Давайте готувати!

  • Тісто"Філо" - 500 грам
  • Яйце - 5 штук
  • Бринза - 400 грам
  • Йогурт - 245 грам
  • Соняшникова олія - 125 мілілітрів
  • Холодна вода - 60 мілілітрів
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
1
Розігрійте духовку до 190 градусів. Форму для випічки змастіть невеликою кількістю масла.
2
Яйця злегка збийте і покришите в них бринзу. Перемішайте. Туди ж додайте йогурт, масло і воду.
3
Розгорніть тісто"Філо" , викладіть на нього невелику кількість начинки. Спочатку беріть один лист, а потім всі інші. Я беру начинку в руки і просто посипаю, рівномірно розподіляючи її по тесту.
4
Нещільно скрутіть лист тіста у вигляді колоди і помістіть в форми для випікання у вигляді спіралі.
5
Змастіть зверху маслом і запікайте протягом 45 хвилин до золотистого кольору.
6
Залиште остигати на 20 хвилин. Подавайте пиріг з йогуртом.

Схожі рецепти