Рецепт Яблучний пиріг з дріжджового тіста фото

Яблучний пиріг з дріжджового тіста
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто , Фрукти , Яблука , Дріжджове тісто
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл
Випічка , Пироги , Страви з начинкою
Кількість порцій: 5
Час приготування: 40 хв.

Цей яблучний пиріг з дріжджового тіста в домашніх умовах готується дуже просто. А як - я вам зараз розповім! Тісто беремо готове, а яблучка - послаще. Смачна і швидка випічка виходить!

Опис приготування:

Такий пиріг дуже смачний і ніжний, він не затримується на столі. Тут використовується класичне поєднання кориці і яблук, яке вже само по собі може прикрасити будь-яку страву! Так що цей пиріг вийде смачним без особливих зусиль. Рекомендую!

  • Тісто листкове дріжджове - 500 грам(1 пачка)
  • Яблука - 400 грам
  • Обкладинка - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 4-7 Ст. Ложок (за смаком і залежно від того, наскільки ваші яблука солодкі)
 Яблучний пиріг з дріжджового тіста - фото крок 1
1. Тісто розморозимо і розділимо на дві частини: одна побільше, інша поменше. З тієї, що побільше, розкачати пласт за розміром форми. Викладаємо у форму, формуючи бортики. Протикаємо в декількох місцях ножем.
 Яблучний пиріг з дріжджового тіста - фото крок 2
2. Яблука ріжемо шматочками, викладаємо на тісто і посипаємо цукром і корицею. Тепер з тіста робимо пласт поменше, накладаємо його зверху, як кришечку.
 Яблучний пиріг з дріжджового тіста - фото крок 3
3. Тепер скріплюємо бортики з нижнім шаром. А по центру ножем вирізаємо сердечко. Посипаємо цукровою пудрою, випікаємо 40 хвилин.
 Яблучний пиріг з дріжджового тіста - фото крок 4
4. Яблука і тісто повинні стати м'якими, Крім того, тісто має трохи"роздутися" . Готово!

Схожі рецепти