Рецепт Брусничний пиріг з дріжджового тіста фото

Брусничний пиріг з дріжджового тіста
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , Ягоди , Дріжджове тісто , Брусниця
Дієтичне харчування
Для дітей , Десерт
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Розповім, як приготувати брусничний пиріг з дріжджового тіста. Відмінний варіант швидкого частування для гостей! виходить пиріг, схожий на штрудель, і до того смачний, що пальчики оближеш!

Опис приготування:

Дуже люблю цей простий рецепт брусничного пирога з дріжджового тіста. Ягідки за рахунок додавання крохмалю залишаються цілими і соковитими, а смак просто неймовірний! рекомендую спробувати!

  • Дріжджове листкове тісто - 500 грам
  • Брусниця - 200 грам
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Крохмаль - 1 Ст. Ложка
брусничний пиріг з дріжджового тіста - фото крок 1
1. Moroz тісто і розділити на дві частини. Першу розгортаємо в пласт і зробимо бортики прямо в формі. Висипаємо ягоди і посипаємо їх цукром і крохмалем. Накриваємо другим пластом і звертаємо акуратно рулетом.
брусничний пиріг з дріжджового тіста - фото крок 2
2. Робимо прорізи в шаховому порядку. Розкачуємо цей джгут уздовж, щоб знову вийшов пиріг.
брусничний пиріг з дріжджового тіста - фото крок 3
3. Тепер змажемо зверху маслом і відправимо запікатися до рум'яності.
брусничний пиріг з дріжджового тіста - фото крок 4
4. Остуджують і подаємо. Готово!

Схожі рецепти