Брусничний пиріг з дріжджового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати брусничний пиріг з дріжджового тіста. Відмінний варіант швидкого частування для гостей! виходить пиріг, схожий на штрудель, і до того смачний, що пальчики оближеш!
Дуже люблю цей простий рецепт брусничного пирога з дріжджового тіста. Ягідки за рахунок додавання крохмалю залишаються цілими і соковитими, а смак просто неймовірний! рекомендую спробувати!
- Дріжджове листкове тісто - 500 грам
- Брусниця - 200 грам
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка
1. Moroz тісто і розділити на дві частини. Першу розгортаємо в пласт і зробимо бортики прямо в формі. Висипаємо ягоди і посипаємо їх цукром і крохмалем. Накриваємо другим пластом і звертаємо акуратно рулетом.
2. Робимо прорізи в шаховому порядку. Розкачуємо цей джгут уздовж, щоб знову вийшов пиріг.
3. Тепер змажемо зверху маслом і відправимо запікатися до рум'яності.
4. Остуджують і подаємо. Готово!