Рецепт Яблучний штрудель з листкового дріжджового тіста фото

Яблучний штрудель з листкового дріжджового тіста
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня , Австрійська кухня
Тісто, Фрукти, Яблука, Листкове тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка, Струдель

Пироги з яблучною начинкою - це класика жанру. Причому рецептів існує дуже багато, адже в кожній країні, де росте цей фрукт, роблять свою випічку укупі з різними інгредієнтами.

Запишіть прекрасний рецепт, як приготувати яблучний штрудель з листкового дріжджового тіста. І, як завжди, я раджу його подавати з кулькою пломбіру на контрасті до гарячої випічки. Моя сім'я любить такий пиріг, ну це ж не може бути несмачно! самі переконаєтеся, особливо якщо ви зробите за моїм рецептом.

  • Слоёное тесто бездрожжевое - 250 грам
  • Вершкове масло - 15 грам
  • Яблуко - 2 штуки
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Молоко - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 1 Чайна ложка
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Сухарі паніровочні - 2 чайних ложки
яблучний штрудель з листкового дріжджового тіста - фото крок 1
Заздалегідь необхідно розморозити тісто. Яблука промийте, очистіть від шкірки і наріжте невеликими шматочками.
яблучний штрудель з листкового дріжджового тіста - фото крок 2
Присипте в мисці яблука борошном, корицею і цукром. Інгредієнти добре перемішайте.
яблучний штрудель з листкового дріжджового тіста - фото крок 3
Розтопити вершкове масло. Пласт тесту розкачайте, змастіть його маслом і присипте сухарями.
яблучний штрудель з листкового дріжджового тіста - фото крок 4
Розігрійте духовку до 180 градусів. Покладіть яблучну начинку, скрутіть тісто в рулет. Зробіть надрізи на тесті.
яблучний штрудель з листкового дріжджового тіста - фото крок 5
Деко застеліть пергаментом. Покладіть на нього майбутній штрудель. Повапните його молоком.
яблучний штрудель з листкового дріжджового тіста - фото крок 6
Запікайте 35 хвилин до рум'яного кольору. Подавайте, порізавши на порції. Приємною дегустації!

Схожі рецепти