Яблучний штрудель з листкового дріжджового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Пироги з яблучною начинкою - це класика жанру. Причому рецептів існує дуже багато, адже в кожній країні, де росте цей фрукт, роблять свою випічку укупі з різними інгредієнтами.
Запишіть прекрасний рецепт, як приготувати яблучний штрудель з листкового дріжджового тіста. І, як завжди, я раджу його подавати з кулькою пломбіру на контрасті до гарячої випічки. Моя сім'я любить такий пиріг, ну це ж не може бути несмачно! самі переконаєтеся, особливо якщо ви зробите за моїм рецептом.
- Слоёное тесто бездрожжевое - 250 грам
- Вершкове масло - 15 грам
- Яблуко - 2 штуки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Молоко - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 1 Чайна ложка
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Сухарі паніровочні - 2 чайних ложки
Заздалегідь необхідно розморозити тісто. Яблука промийте, очистіть від шкірки і наріжте невеликими шматочками.
Присипте в мисці яблука борошном, корицею і цукром. Інгредієнти добре перемішайте.
Розтопити вершкове масло. Пласт тесту розкачайте, змастіть його маслом і присипте сухарями.
Розігрійте духовку до 180 градусів. Покладіть яблучну начинку, скрутіть тісто в рулет. Зробіть надрізи на тесті.
Деко застеліть пергаментом. Покладіть на нього майбутній штрудель. Повапните його молоком.
Запікайте 35 хвилин до рум'яного кольору. Подавайте, порізавши на порції. Приємною дегустації!