Яблучний штрудель з готового листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Якщо хочеться чогось солоденького до чаю, пропоную вам спробувати приготувати яблучний штрудель з готового листкового тіста. Це дуже просто, доступно і смачно! Дивіться і запам'ятовуйте рецепт!
Штрудель - дуже популярне в австрійській, німецької та французької кухнях блюдо - давно стало улюбленцем і на наших просторах. Готувати його просто, зазвичай начинкою стають яблука. Для приготування яблучного штруделя з готового листкового тіста раджу взяти бездріжджове готове тісто. Ізюм додавайте на свій смак, він, як то кажуть, на любителя.
- Тісто листкове - 500 грам
- Яблука - 600 грам
- Ізюм - 80-100 грам
- Мигдаль - 50 грам
- Коричневий цукор - 3 Ст. Ложки
- Ром - 3 Ст. Ложки
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Панірувальні сухарі - 2 чайних ложки
- Вершкове масло - 40 грам
Тісто готове необхідно розморозити заздалегідь, якщо воно заморожено.
Решта інгредієнти підготуйте, щоб під рукою були. Ізюм замочіть в окропі, щоб він був м'яким. Яблука очистіть від шкірки, видаліть серцевину. Поріжте на кубики.
Решта інгредієнти підготуйте, щоб під рукою були. Ізюм замочіть в окропі, щоб він був м'яким. Яблука очистіть від шкірки, видаліть серцевину. Поріжте на кубики.
Половинку вершкового масла розігрійте на сковороді.
Обсмажте яблука в маслі до рум'яного кольору.
Додайте ром і цукор, готуйте ще хвилину або дві.
Приберіть з вогню, викладіть яблука в миску. Додайте родзинки, корицю, горіхи мелені.
Поки начинка остигає, тісто розкачати. Посипте панірувальними сухарів, відступаючи по сантиметру від країв.
Духовку поставте розігріватися до 180 градусів.
Духовку поставте розігріватися до 180 градусів.
Зверху викладіть начинку.
Рухом від себе скрутіть з тіста з начинкою рулет. Затиснутий akkuratno і верхній кінець тесту.
Викладіть штрудель на деко (місцем скріплення вниз). Розтопити вершкове масло, змастіть їм штрудель.
Надішліть в духовку хвилин на 25-30. Нехай запікається до рум'яного кольору.
Можете ще змастити вершковим маслом в процесі випікання.
Надішліть в духовку хвилин на 25-30. Нехай запікається до рум'яного кольору.
Можете ще змастити вершковим маслом в процесі випікання.
Готовий яблучний штрудель з готового листкового тіста подавати можете з морозивом або варенням. Смачного!