Рецепт Яблучний штрудель з готового листкового тіста фото

Яблучний штрудель з готового листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Австрійська кухня
Тісто , Фрукти , Яблука , Листкове тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка , Струдель
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 45 хв.

Якщо хочеться чогось солоденького до чаю, пропоную вам спробувати приготувати яблучний штрудель з готового листкового тіста. Це дуже просто, доступно і смачно! Дивіться і запам'ятовуйте рецепт!

Опис приготування:

Штрудель - дуже популярне в австрійській, німецької та французької кухнях блюдо - давно стало улюбленцем і на наших просторах. Готувати його просто, зазвичай начинкою стають яблука. Для приготування яблучного штруделя з готового листкового тіста раджу взяти бездріжджове готове тісто. Ізюм додавайте на свій смак, він, як то кажуть, на любителя.

  • Тісто листкове - 500 грам
  • Яблука - 600 грам
  • Ізюм - 80-100 грам
  • Мигдаль - 50 грам
  • Коричневий цукор - 3 Ст. Ложки
  • Ром - 3 Ст. Ложки
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Панірувальні сухарі - 2 чайних ложки
  • Вершкове масло - 40 грам
яблучний штрудель з готового листкового тіста - фото крок 1
Тісто готове необхідно розморозити заздалегідь, якщо воно заморожено.
Решта інгредієнти підготуйте, щоб під рукою були. Ізюм замочіть в окропі, щоб він був м'яким. Яблука очистіть від шкірки, видаліть серцевину. Поріжте на кубики.
яблучний штрудель з готового листкового тіста - фото крок 2
Половинку вершкового масла розігрійте на сковороді.
яблучний штрудель з готового листкового тіста - фото крок 3
Обсмажте яблука в маслі до рум'яного кольору.
яблучний штрудель з готового листкового тіста - фото крок 4
Додайте ром і цукор, готуйте ще хвилину або дві.
яблучний штрудель з готового листкового тіста - фото крок 5
Приберіть з вогню, викладіть яблука в миску. Додайте родзинки, корицю, горіхи мелені.
яблучний штрудель з готового листкового тіста - фото крок 6
Поки начинка остигає, тісто розкачати. Посипте панірувальними сухарів, відступаючи по сантиметру від країв.
Духовку поставте розігріватися до 180 градусів.
яблучний штрудель з готового листкового тіста - фото крок 7
Зверху викладіть начинку.
яблучний штрудель з готового листкового тіста - фото крок 8
Рухом від себе скрутіть з тіста з начинкою рулет. Затиснутий akkuratno і верхній кінець тесту.
яблучний штрудель з готового листкового тіста - фото крок 9
Викладіть штрудель на деко (місцем скріплення вниз). Розтопити вершкове масло, змастіть їм штрудель.
Надішліть в духовку хвилин на 25-30. Нехай запікається до рум'яного кольору.
Можете ще змастити вершковим маслом в процесі випікання.
яблучний штрудель з готового листкового тіста - фото крок 10
Готовий яблучний штрудель з готового листкового тіста подавати можете з морозивом або варенням. Смачного!

Схожі рецепти