Вишневий штрудель з готового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Солодка випічка - це моя слабкість, тому я розповім ще один рецепт, як приготувати вишневий штрудель з готового тіста. По мені, кисла ягода з тестом - це прекрасне смакове поєднання.
Якщо до вас раптово нагрянуть гості, то цей рецепт вас точно врятує! Завжди тримаю в холодильнику пачку листкового тіста, щоб бути напоготові. Також відзначу, що штрудели подаються з кулькою пломбіру. Саме гаряче тісто і холодне морозиво дуже приємно гармоніюють один з одним. Але якщо у вас не виявилося цього десерту, то не переживайте: і без нього буде не менш смачно!
- Листкове тісто - 300 грам
- Вишня без кісточок - 300 грам
- Яблуко - 2 штуки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Волоський горіх - 100 грам
- Вершкове масло - 40 грам
- Цукрова пудра - За смаком
Попередньо дістаньте розморожувати тісто і починайте робити начинку. Яблука помийте, почистіть і наріжте кубиками.
У сковороді розігрійте масло, подрібнити горіхи, додайте їх туди. Обсмажуйте на вогні, помішуючи. Також додайте вишню, яблука, цукор і корицю. Все перемішайте і продовжуйте готувати близько 10 хвилин.
Залиште начинку остигати, а поки приступите до розкочування тіста. Зробіть з нього квадрат. Потім викладіть приготовані фрукти з ягодами рівномірно на всю поверхню.
Поставте розігріватися до 180 градусів духовку. Поверніть тісто з начинкою в рулет. Змастіть його м'яким вершковим маслом для золотистого кольору.
Випікайте 20 хвилин, а потім можете подавати готовий штрудель до столу, посипавши його цукровою пудрою. Смачного!