Рецепт Вишневий штрудель з готового тіста фото

Вишневий штрудель з готового тіста
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Австрійська кухня
Тісто , Ягоди , Листкове тісто , Вишня
Пісні страви
Для дітей , На святковий стіл
Випічка , Струдель
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 40 хв.

Солодка випічка - це моя слабкість, тому я розповім ще один рецепт, як приготувати вишневий штрудель з готового тіста. По мені, кисла ягода з тестом - це прекрасне смакове поєднання.

Опис приготування:

Якщо до вас раптово нагрянуть гості, то цей рецепт вас точно врятує! Завжди тримаю в холодильнику пачку листкового тіста, щоб бути напоготові. Також відзначу, що штрудели подаються з кулькою пломбіру. Саме гаряче тісто і холодне морозиво дуже приємно гармоніюють один з одним. Але якщо у вас не виявилося цього десерту, то не переживайте: і без нього буде не менш смачно!

  • Листкове тісто - 300 грам
  • Вишня без кісточок - 300 грам
  • Яблуко - 2 штуки
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Волоський горіх - 100 грам
  • Вершкове масло - 40 грам
  • Цукрова пудра - За смаком
вишневий штрудель з готового тіста - фото крок 1
Попередньо дістаньте розморожувати тісто і починайте робити начинку. Яблука помийте, почистіть і наріжте кубиками.
вишневий штрудель з готового тіста - фото крок 2
У сковороді розігрійте масло, подрібнити горіхи, додайте їх туди. Обсмажуйте на вогні, помішуючи. Також додайте вишню, яблука, цукор і корицю. Все перемішайте і продовжуйте готувати близько 10 хвилин.
вишневий штрудель з готового тіста - фото крок 3
Залиште начинку остигати, а поки приступите до розкочування тіста. Зробіть з нього квадрат. Потім викладіть приготовані фрукти з ягодами рівномірно на всю поверхню.
вишневий штрудель з готового тіста - фото крок 4
Поставте розігріватися до 180 градусів духовку. Поверніть тісто з начинкою в рулет. Змастіть його м'яким вершковим маслом для золотистого кольору.
вишневий штрудель з готового тіста - фото крок 5
Випікайте 20 хвилин, а потім можете подавати готовий штрудель до столу, посипавши його цукровою пудрою. Смачного!

Схожі рецепти