Вишневий штрудель з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)
У літній період особливо хочеться в випічку додати свіжі ягоди. Вишні і тісто - незамінні супутники. Так, вишневий штрудель з листкового тіста - відмінний варіант десерту для всієї родини.
Штрудель з будь-якою начинкою заслуговує на увагу гурманів, а шанувальників у
Цього дивного ласощі мільйони. Готувати десерт можна з будь-якою начинкою, навіть з солоною (гриби, м'ясо, сир і т.Д.). Штрудель - це німецький десерт з листкового тіста, скручений в трубочку з начинкою і запечений до стану скоринки. Перший штрудель був випечений ще в кінці 17 століття, а рецепт цього десерту швидко розійшовся по всьому світу. У деяких країнах штрудель - є обов'язковою стравою для дегустації нареченим - так він оцінює кулінарні здібності своєї господині (майбутньої дружини). У національних кухнях ці ласощі буває з різними начинками.
- Листкове тісто - 1 кілограм
- Вишні - 1 склянок
- Мигдаль - 100 грам
- Цукор - 100 грам
- Ванільний цукор - 10 грам
- Панірувальні сухарі - 100 грам
- Вершкове масло - 150 грам