Рецепт Штрудель з листкового тіста фото

Штрудель з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Австрійська кухня
Тісто, Фрукти, Яблука, Листкове тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, Десерт
Випічка, Солодке, Страви з начинкою, Струдель

Що щодо смачної випічки до чаю? Не хочеться годувати своїх рідних людей магазинним печивом, тому хочу поділитися рецептом, як приготувати штрудель з листкового тіста. Це досить просто і смачно!

Дуже проста в приготуванні і в той же час шалено смачна випічка. Мої рідні з задоволенням їдять штрудель. Готувати його можна також і з іншими начинками, як солодкими, так і солоними. На стіл можна подавати разом зі сметаною, морозивом або чаєм. Апетитні шматочки варті того, щоб прихопити їх з собою на роботу і пригостити колег.

  • Листкове тісто - 250 грам
  • Яблука - 500 грам
  • Ізюм - 0, 5 склянки
  • Обкладинка - 2 чайних ложки
  • Цукор - 150 грам
  • Горіхи волоські - 0, 5 склянки
  • Яйця - 1 штука
1
Тісто дістаньте з морозилки, щоб розморозити при кімнатній температурі.
2
Яблука підготуйте: очистіть від шкірки і серцевини і поріжте маленькими кубиками.
3
Шматочки яблук перемішайте з родзинками, корицею, волоськими горіхами і цукром.
4
Розкачайте тісто не сильно. Візуально поділіть його на три частини і в центральну частину покладіть яблучну начинку.
5
Накрийте однієї з половинок і змастіть яйцем. Потім прикрийте другою половинкою і теж змастіть яйцем. Зробіть розрізи навскіс.
6
Змастіть яйцем і присипте цукром.
7
Розігрійте духовку до 200 градусів і випікайте там штрудель на деку 25-30 хвилин.
8
Смачного!

Схожі рецепти