Штрудель з вишнею (з листкового тіста)
(покроковий рецепт з фото)
Хто не любить віденський штрудель? Листкове тісто, смачна начинка з вишні ... Це справжнє солодкі ласощі порадує всіх ласунів. Отже, дивимося, як приготувати штрудель з вишнею з листкового тіста!
З листкового тіста можна швидко приготувати безліч ласощів, використовуючи різні начинки і надаючи виробам різну форму. Наприклад, штрудель можна приготувати з яблуками або грушами, молочно-кремовою начинкою або сиром, з горіхами, корицею і родзинками, але один з найсмачніших - зі свіжої або замороженої вишнею.
- Тісто - 500 грам (слоеное бездрожжевое)
- Вишня - 700 грам (без кісточок )
- Вершкове масло - 50 грам
- Цукор - 125 грам
- Крохмаль - 2 Ст. Ложки (кукурудзяний )
- Панірувальні сухарі - 4 Ст. Ложки
- Цукрова пудра - 3 Ст. Ложки
Якщо використовується заморожена вишня, то спочатку її потрібно розморозити і зібрати виділився сік в чашку. Так само поступите і зі свіжою вишнею (після того, як видаліть кісточки).
Зібраний вишневий сік.
У сік додайте цукор і нагрівайте на середньому вогні, потім втрутився кукурудзяний крохмаль.
Вийде густий сироп, якому дайте охолонути до кімнатної температури.
Остившім сиропом залийте вишню без кісточок.
Додайте панірувальні сухарі.
Все ретельно перемішайте.
Листкове тісто необхідно розморозити протягом години.
Розкачайте тісто в пласт товщиною 3 мм і змастіть розтопленим вершковим маслом.
На поверхню тесту рівномірно розкладіть начинку з вишні.
Загорніть тісто в рулет, кінець кліпу.
Викладіть рулет на деко з пекарської папером і випікайте вишневий штрудель 20-30 хвилин при температурі 200 градусів. Готову випічку остудіть і посипте просіяного цукровою пудрою.