Рецепт Штрудель з вишнею (з листкового тіста) фото

Штрудель з вишнею (з листкового тіста)
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Австрійська кухня
Тісто , Ягоди , Листкове тісто , Вишня
Пісні страви , Веганські страви
На полуденок
Випічка , Струдель
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Хто не любить віденський штрудель? Листкове тісто, смачна начинка з вишні ... Це справжнє солодкі ласощі порадує всіх ласунів. Отже, дивимося, як приготувати штрудель з вишнею з листкового тіста!

Опис приготування:

З листкового тіста можна швидко приготувати безліч ласощів, використовуючи різні начинки і надаючи виробам різну форму. Наприклад, штрудель можна приготувати з яблуками або грушами, молочно-кремовою начинкою або сиром, з горіхами, корицею і родзинками, але один з найсмачніших - зі свіжої або замороженої вишнею.

  • Тісто - 500 грам (слоеное бездрожжевое)
  • Вишня - 700 грам (без кісточок )
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Цукор - 125 грам
  • Крохмаль - 2 Ст. Ложки (кукурудзяний )
  • Панірувальні сухарі - 4 Ст. Ложки
  • Цукрова пудра - 3 Ст. Ложки
штрудель з вишнею (з листкового тіста) - фото крок 1
Якщо використовується заморожена вишня, то спочатку її потрібно розморозити і зібрати виділився сік в чашку. Так само поступите і зі свіжою вишнею (після того, як видаліть кісточки).
штрудель з вишнею (з листкового тіста) - фото крок 2
Зібраний вишневий сік.
штрудель з вишнею (з листкового тіста) - фото крок 3
У сік додайте цукор і нагрівайте на середньому вогні, потім втрутився кукурудзяний крохмаль.
штрудель з вишнею (з листкового тіста) - фото крок 4
Вийде густий сироп, якому дайте охолонути до кімнатної температури.
штрудель з вишнею (з листкового тіста) - фото крок 5
Остившім сиропом залийте вишню без кісточок.
штрудель з вишнею (з листкового тіста) - фото крок 6
Додайте панірувальні сухарі.
штрудель з вишнею (з листкового тіста) - фото крок 7
Все ретельно перемішайте.
штрудель з вишнею (з листкового тіста) - фото крок 8
Листкове тісто необхідно розморозити протягом години.
штрудель з вишнею (з листкового тіста) - фото крок 9
Розкачайте тісто в пласт товщиною 3 мм і змастіть розтопленим вершковим маслом.
штрудель з вишнею (з листкового тіста) - фото крок 10
На поверхню тесту рівномірно розкладіть начинку з вишні.
штрудель з вишнею (з листкового тіста) - фото крок 11
Загорніть тісто в рулет, кінець кліпу.
штрудель з вишнею (з листкового тіста) - фото крок 12
Викладіть рулет на деко з пекарської папером і випікайте вишневий штрудель 20-30 хвилин при температурі 200 градусів. Готову випічку остудіть і посипте просіяного цукровою пудрою.

Схожі рецепти