Рецепт Пиріг в духовці фото

Пиріг в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Тісто , Фрукти , Дріжджове тісто , Персик
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , Десерт , Полудень
Випічка , Солодке , Пироги , Страви з начинкою
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Якщо вам потрібні рецепти простий випічки, то цей буде доречним. Дивіться, як приготувати пиріг в духовці з начинкою з персиків. Готувати будемо на покупному тесті, так що завдання спрощується в рази.

Опис приготування:

Перед подачею такої пиріг я рекомендую остудити. Але є відмінний варіант подачі його з вершковим морозивом. В цьому випадку пиріг можна залишити трохи теплим, буде приємний контраст.

  • Тісто листкове дріжджове - 2 штуки (два пласта)
  • Персики - 700 грам (вага без кісточок)
  • Цукор - 90 грам
  • Ваніль, обкладинка - За смаком
  • Екстракт мигдалю - За смаком
  • Яйця - 1 штука
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
 Пиріг в духовці - фото крок 1
Вимиті персики наріжте тонкими часточками, намагаючись зберігати шкірку. Помістіть їх в сотейник з борошном, цукром і корицею, варіть хвилин 30. Потім додайте ваніль і екстракт мигдалю, зніміть з вогню.
 Пиріг в духовці - фото крок 2
Увімкніть духовку на 220 градусів. Обидва пласта тіста розкачати на присипаної борошном поверхні. Один викладіть на дно і борти форми, злегка притисніть. Другий наріжте звичайними або фігурними смужками, як на фото.
 Пиріг в духовці - фото крок 3
Перемістіть персикову начинку в форму, а зверху красиво викладіть смужки з тіста, формуючи решітку. Краї обріжте і змастіть пиріг збитим яйцем.
 Пиріг в духовці - фото крок 4
Печіть пиріг 10 хвилин, потім зменшіть температуру до 160 градусів і готуйте ще 25-30 хвилин.

Схожі рецепти