Пиріг в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам потрібні рецепти простий випічки, то цей буде доречним. Дивіться, як приготувати пиріг в духовці з начинкою з персиків. Готувати будемо на покупному тесті, так що завдання спрощується в рази.
Перед подачею такої пиріг я рекомендую остудити. Але є відмінний варіант подачі його з вершковим морозивом. В цьому випадку пиріг можна залишити трохи теплим, буде приємний контраст.
- Тісто листкове дріжджове - 2 штуки (два пласта)
- Персики - 700 грам (вага без кісточок)
- Цукор - 90 грам
- Ваніль, обкладинка - За смаком
- Екстракт мигдалю - За смаком
- Яйця - 1 штука
- Борошно - 3 Ст. Ложки
Вимиті персики наріжте тонкими часточками, намагаючись зберігати шкірку. Помістіть їх в сотейник з борошном, цукром і корицею, варіть хвилин 30. Потім додайте ваніль і екстракт мигдалю, зніміть з вогню.
Увімкніть духовку на 220 градусів. Обидва пласта тіста розкачати на присипаної борошном поверхні. Один викладіть на дно і борти форми, злегка притисніть. Другий наріжте звичайними або фігурними смужками, як на фото.
Перемістіть персикову начинку в форму, а зверху красиво викладіть смужки з тіста, формуючи решітку. Краї обріжте і змастіть пиріг збитим яйцем.
Печіть пиріг 10 хвилин, потім зменшіть температуру до 160 градусів і готуйте ще 25-30 хвилин.