Рецепт Бісквітний пиріг з яблуками в духовці фото

Бісквітний пиріг з яблуками в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Фрукти , Яблука , Бісквітне тісто
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Солодке , Пироги
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Коли мені хочеться чогось до чаю, а в магазин бігти не охота, відразу згадую про це пирозі, який люблять усі в моїй родині. Розповім і вам, як приготувати бісквітний яблучний пиріг.

Опис приготування:

Яблука можна використовувати на свій розсуд, наприклад, їх можна нарізати дрібними кубиками і змішати з тестом, можна нарізати їх часточками і укласти поверх або викласти між шарами. Мені дуже подобається поєднання яблук, кориці і різноманітних спецій. Пробуйте!

  • Яблука - 8 штук
  • Обкладинка - 1 штука (паличка)
  • Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 0, 5 склянки
  • Яйця - 3 штуки
  • Екстракт ванілі - 1 Чайна ложка
  • Борошно - 100 грам
1
Вимийте яблука і наріжте невеликими шматочками. Переложите в сотейник, потім змішайте з паличкою кориці, цукровою пудрою і водою.
2
Поставте сотейник на вогонь, доведіть суміш до кипіння і варіть на слабкому вогні близько 8 хвилин.
3
У чашу міксера викладіть яйця, потім збийте їх до утворення пишної піни. Потроху додавайте цукор і постійно збивайте.
4
Додайте екстракт ванілі і просіяне борошно, виходить рідке тісто.
5
Змастіть невелику форму для випічки маслом і вилийте більшу половину тіста, потім викладіть поверх яблучну начинку і другу половину тіста.
6
Надішліть форму в розігрітий до 180 градусів духовку на 30-40 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти