Бісквітний пиріг з яблуками в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Коли мені хочеться чогось до чаю, а в магазин бігти не охота, відразу згадую про це пирозі, який люблять усі в моїй родині. Розповім і вам, як приготувати бісквітний яблучний пиріг.
Яблука можна використовувати на свій розсуд, наприклад, їх можна нарізати дрібними кубиками і змішати з тестом, можна нарізати їх часточками і укласти поверх або викласти між шарами. Мені дуже подобається поєднання яблук, кориці і різноманітних спецій. Пробуйте!
- Яблука - 8 штук
- Обкладинка - 1 штука (паличка)
- Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
- Вода - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 0, 5 склянки
- Яйця - 3 штуки
- Екстракт ванілі - 1 Чайна ложка
- Борошно - 100 грам
1
Вимийте яблука і наріжте невеликими шматочками. Переложите в сотейник, потім змішайте з паличкою кориці, цукровою пудрою і водою.
2
Поставте сотейник на вогонь, доведіть суміш до кипіння і варіть на слабкому вогні близько 8 хвилин.
3
У чашу міксера викладіть яйця, потім збийте їх до утворення пишної піни. Потроху додавайте цукор і постійно збивайте.
4
Додайте екстракт ванілі і просіяне борошно, виходить рідке тісто.
5
Змастіть невелику форму для випічки маслом і вилийте більшу половину тіста, потім викладіть поверх яблучну начинку і другу половину тіста.
6
Надішліть форму в розігрітий до 180 градусів духовку на 30-40 хвилин. Смачного!