Бісквітний рулет з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Бісквітний рулет з яблуками може стати чудовою альтернативою звичної яблучної Шарлотці, готується не менше просто, а результат приголомшливо гарний. Зараз саме час піч такий рулет.
Зараз, в період масового збору яблук, саме час піч яблучний рулет, який може стати відмінною альтернативою яблучної Шарлотці. Готується дуже швидко і просто, до того ж це рулет готується відразу з начинкою. Дивіться покроковий рецепт і готуйте із задоволенням.
- Яблука середніх розмірів - 4 штуки
- Цукор - 125 грам(25 грам в начинку, 100 грам в тісто)
- Кориця або коричнева цукор - 5 грам
- Лимон - 0, 5 штуки
- Яйця - 4 штуки
- Борошно - 130 грам
Підготуйте інгредієнти.
Очистіть яблука, натріть на тертці, відіжміть сік.
Вичавіть сік з половинки лимона.
Додайте лимонний сік і корицю до яблук, розмішайте.
Застеліть деко папером для випічки, викладіть яблучну начинку, розрівняйте.
У ємність для збивання покладіть 4 яйця, всипте цукор.
Збийте яйця з цукром в пишну піну, частинами додайте борошно, продовжуючи збивати.
Викладіть тісто поверх яблучної начинки, добре розрівняйте по всій поверхні.
Випікайте при температурі 180-200 градусів 15-20 хвилин.
Накрийте майбутній рулет чистим рушником.
Акуратно переверніть начинкою вгору.
Зніміть папір для випічки.
За допомогою рушники згорніть у рулет.
Після того, як рулет охолоне до кімнатної температури, зріжте кромки, посипте цукровою пудрою.
А тепер кличте всіх домашніх до столу на смачне чаювання з яблучним рулетом, випічка вийшла дуже смачна.