Рецепт Бісквітний пиріг з яблуками фото

Бісквітний пиріг з яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Тісто , Фрукти , Яблука , Бісквітне тісто
Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Простий рецепт шарлотки з яблуками.

Опис приготування:

Підготовка начинки пирога: яблука вимити, зрізати шкірку, розрізати на 4 частини і видалити серцевину. Нарізати яблука тонкими часточками, викласти в миску і збризнути лимонним соком, щоб вони не потемніли.

Для приготування тіста: яйця (жовток разом з білком) розбити в миску, додати цукру і збити міксером в піну. Акуратно всипати просіяне борошно в миску зі збитими яйцями і перемішати столовою ложкою до утворення однорідної маси. Додати ванільний цукор і корицю до смаку, а так само чайну ложку погашеної соди - все ретельно перемішати.

Форму для випікання пирога змастити вершковим маслом. Викласти половину тіста, потім викласти шар яблук і зверху покрити залишилася частиною тіста. Випікати пиріг в розігрітій до 180 г. Духовці 35-40 хвилин. Якщо пиріг зверху почне завчасно темніти (горіти) дістаньте його і накрийте зверху фольгою.

Смачного!


  • Яйце - 4 штуки
  • Цукор - 1 Склянка( 170 гр.)
  • Борошно - 1 Склянка( 100 гр.)
  • Яблуко - 4 штуки
  • Лимон - 1 штука
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Сода - 1 щіпка(Погасить1 чайною ложкою оцту)
  • Ванільний цукор - 1 За смаком
  • Обкладинка - 1 За смаком
Підготовка начинки пирога: яблука вимити, зрізати шкірку, розрізати на 4 частини і видалити серцевину. Нарізати яблука тонкими часточками, викласти в миску і збризнути лимонним соком, щоб вони не потемніли.

Для приготування тіста: яйця (жовток разом з білком) розбити в миску, додати цукру і збити міксером в піну. Акуратно всипати просіяне борошно в миску зі збитими яйцями і перемішати столовою ложкою до утворення однорідної маси. Додати ванільний цукор і корицю до смаку, а так само чайну ложку погашеної соди - все ретельно перемішати.

Форму для випікання пирога змастити вершковим маслом. Викласти половину тіста, потім викласти шар яблук і зверху покрити залишилася частиною тіста. Випікати пиріг в розігрітій до 180 г. Духовці 35-40 хвилин. Якщо пиріг зверху почне завчасно темніти (горіти) дістаньте його і накрийте зверху фольгою.

Смачного!

Схожі рецепти