Бісквітний пиріг з полуницею
(покроковий рецепт з фото)
Коли хочеться швидко спекти щось солоденьке до чаю, відмінний варіант - бісквітний пиріг з полуницею. Ніжне тісто в поєднанні з соковитою ягодою припаде до душі і дорослим і малечі. Рекомендую!
Ідеальний варіант - використовувати для пирога свіжу ягоду, але не в сезон цілком можна взяти і заморожену. Перед подачею пиріг можна присипати цукровою пудрою або доповнити шоколадом.
- Яйце - 3 штуки
- Цукор - 90 грам
- Борошно - 90 грам
- Полуниця - За смаком
Підготуйте інгредієнти і розігрійте духовку до 180 градусів.
Яйця з'єднайте з цукром і збийте до пишності.
Невеликими порціями всипте просіяне борошно, продовжуючи збивати.
Testo майже.
Вилийте тісто в підготовлену форму, змащену маслом і присипану борошном.
Ягоди вимийте, обсушити. Використовувати полуницю можна цілком або нарізану тонкими пластинками. Викладіть ягідки зверху і відправте форму в духовку.
Запікайте бісквітний пиріг з полуницею до готовності (перевіряйте тісто зубочисткою або сірником). Цей пиріг я пекла близько 30 хвилин.
Приємного чаювання!