Рецепт Бісквітний пиріг з полуницею фото

Бісквітний пиріг з полуницею
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Тісто, Ягоди, Полуниця
На полуденок
Випічка, Пироги

Коли хочеться швидко спекти щось солоденьке до чаю, відмінний варіант - бісквітний пиріг з полуницею. Ніжне тісто в поєднанні з соковитою ягодою припаде до душі і дорослим і малечі. Рекомендую!

Ідеальний варіант - використовувати для пирога свіжу ягоду, але не в сезон цілком можна взяти і заморожену. Перед подачею пиріг можна присипати цукровою пудрою або доповнити шоколадом.

  • Яйце - 3 штуки
  • Цукор - 90 грам
  • Борошно - 90 грам
  • Полуниця - За смаком
бісквітний пиріг з полуницею - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти і розігрійте духовку до 180 градусів.
бісквітний пиріг з полуницею - фото крок 2
Яйця з'єднайте з цукром і збийте до пишності.
бісквітний пиріг з полуницею - фото крок 3
Невеликими порціями всипте просіяне борошно, продовжуючи збивати.
бісквітний пиріг з полуницею - фото крок 4
Testo майже.
бісквітний пиріг з полуницею - фото крок 5
Вилийте тісто в підготовлену форму, змащену маслом і присипану борошном.
бісквітний пиріг з полуницею - фото крок 6
Ягоди вимийте, обсушити. Використовувати полуницю можна цілком або нарізану тонкими пластинками. Викладіть ягідки зверху і відправте форму в духовку.
бісквітний пиріг з полуницею - фото крок 7
Запікайте бісквітний пиріг з полуницею до готовності (перевіряйте тісто зубочисткою або сірником). Цей пиріг я пекла близько 30 хвилин.
бісквітний пиріг з полуницею - фото крок 8
Приємного чаювання!

Схожі рецепти