Апельсиновий бісквітний пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Апельсиновий бісквітний пиріг - прекрасний сюрприз для всієї родини. Бісквіт більше схожий на кекс, а смак у нього прекрасний. Цитрусові завжди дають приємний аромат і смак. Готувати його дуже просто!
Апельсиновий бісквітний пиріг робиться елементарно. Потрібно просто все змішати в міксері і вилити у форму. Потім почекати годинку. До речі, апельсиновий бісквітний пиріг зазвичай їдять на інший день. Так він смачніший. Це дуже зручно, якщо ви робите звану вечерю. Можна якісь страви приготувати заздалегідь. Якщо прошарками апельсиновий бісквітний пиріг кремом і часточками апельсина, то у вас вийде повноцінний смачний торт. Успіхів і приємного апетиту!
- Яйце - 3 штуки
- Олія - 80 грам
- Апельсиновий сік - 1 Склянка
- Цедра апельсина - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1, 75 склянки
- Порошок для випічки - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 3 склянки
- Ванілін - За смаком
- Сіль - 1 щіпка
Підготувати продукти.
Збити яйця, олія. Додати сік, цедру, цукор. Збивати до розчинення цукру. Додати сіль, борошно, розпушувач і ваніль.
Грубку розігріти до 180 градусів, форму змастити.
Тісто вилити у форму і поставити в піч.
Випікати годину.
Смачного!