Рецепт Апельсиновий бісквітний пиріг фото

Апельсиновий бісквітний пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На полуденок, На природу
Випічка, Торти

Апельсиновий бісквітний пиріг - прекрасний сюрприз для всієї родини. Бісквіт більше схожий на кекс, а смак у нього прекрасний. Цитрусові завжди дають приємний аромат і смак. Готувати його дуже просто!

Апельсиновий бісквітний пиріг робиться елементарно. Потрібно просто все змішати в міксері і вилити у форму. Потім почекати годинку. До речі, апельсиновий бісквітний пиріг зазвичай їдять на інший день. Так він смачніший. Це дуже зручно, якщо ви робите звану вечерю. Можна якісь страви приготувати заздалегідь. Якщо прошарками апельсиновий бісквітний пиріг кремом і часточками апельсина, то у вас вийде повноцінний смачний торт. Успіхів і приємного апетиту!

  • Яйце - 3 штуки
  • Олія - 80 грам
  • Апельсиновий сік - 1 Склянка
  • Цедра апельсина - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1, 75 склянки
  • Порошок для випічки - 1 Ст. Ложка
  • Борошно - 3 склянки
  • Ванілін - За смаком
  • Сіль - 1 щіпка
апельсиновий бісквітний пиріг - фото крок 1
Підготувати продукти.
апельсиновий бісквітний пиріг - фото крок 2
Збити яйця, олія. Додати сік, цедру, цукор. Збивати до розчинення цукру. Додати сіль, борошно, розпушувач і ваніль.
апельсиновий бісквітний пиріг - фото крок 3
Грубку розігріти до 180 градусів, форму змастити.
апельсиновий бісквітний пиріг - фото крок 4
Тісто вилити у форму і поставити в піч.
апельсиновий бісквітний пиріг - фото крок 5
Випікати годину.
апельсиновий бісквітний пиріг - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти