Рецепт Трепанг з медом фото

Трепанг з медом
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Мед
Вагітним і годуючим
На полуденок, Для дітей, Десерт
Заготовки

Трепанг з медом широко застосовується в народній медицині. З його допомогою можна позбутися від багатьох захворювань, в тому числі і хронічних. Він продається в готовому вигляді, але ви можете приготувати його самі.

Це чудодійний засіб знайоме вже сотні стрічок. Ним користувалися багато народних цілителів (особливо на сході). Ви можете наполягати на меду не тільки живих трепангів, але і сушених. Їх можна зустріти продажу в аптеках. Щоб дізнатися, як приготувати трепанга з медом, читайте цей рецепт.

  • Трепанга - 1-2 штук
  • Мед - 500 мілілітрів
1
Жива істота (або кілька) витримаєте в чистій воді кілька годин, змінюючи її кілька разів. Потім ретельно промийте і почистіть трепанга.
2
Розріжте трепангів і дістаньте нутрощі. Тушку ретельно промийте і наріжте на дрібні шматочки. Складіть трепанга в банку.
3
Візьміть натуральний бджолиний мед. Найкраще підійде акацієвий. Він обов'язково повинен бути рідким. Залийте медом трепанга і поставте в темне холодне місце (наприклад, в холодильник).
4
Настоюватися трепанг повинен два місяці. Потім банку треба відкрити і процідити вміст через сито кілька разів. Приймають трепанга на меду по одній-дві столові ложки в день.

Схожі рецепти