Рецепт Трепанг з медом фото

Трепанг з медом
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Мед
Вагітним і годуючим
На полуденок , Для дітей , Десерт
Заготовки
Кількість порцій: 10
Час приготування: 47 дн. 12 г. 0 хв.

Трепанг з медом широко застосовується в народній медицині. З його допомогою можна позбутися від багатьох захворювань, в тому числі і хронічних. Він продається в готовому вигляді, але ви можете приготувати його самі.

Опис приготування:

Це чудодійний засіб знайоме вже сотні стрічок. Ним користувалися багато народних цілителів (особливо на сході). Ви можете наполягати на меду не тільки живих трепангів, але і сушених. Їх можна зустріти продажу в аптеках. Щоб дізнатися, як приготувати трепанга з медом, читайте цей рецепт.

  • Трепанга - 1-2 штук
  • Мед - 500 мілілітрів
1
Жива істота (або кілька) витримаєте в чистій воді кілька годин, змінюючи її кілька разів. Потім ретельно промийте і почистіть трепанга.
2
Розріжте трепангів і дістаньте нутрощі. Тушку ретельно промийте і наріжте на дрібні шматочки. Складіть трепанга в банку.
3
Візьміть натуральний бджолиний мед. Найкраще підійде акацієвий. Він обов'язково повинен бути рідким. Залийте медом трепанга і поставте в темне холодне місце (наприклад, в холодильник).
4
Настоюватися трепанг повинен два місяці. Потім банку треба відкрити і процідити вміст через сито кілька разів. Приймають трепанга на меду по одній-дві столові ложки в день.

Схожі рецепти