Апельсин в духовці з медом і корицею
(покроковий рецепт з фото)
Чи пробували Ви коли-небудь запечений апельсин? Це дуже смачний і корисний десерт! Ароматний мед з корицею, волоські горіхи і теплий апельсин - справжня атмосфера зимового свята!
Десерт готується настільки просто і швидко, що нам буде потрібно всього 10 хвилин на підготовку і ще 15 хвилин попрацювати Ваша помічниця - духовка! здорово, правда? обов'язково спробуйте! А як приготувати апельсин в духовці з медом і корицею розповім в покроковому рецепті.
- Апельсин - 2 штуки
- Мед - 4 Ст. Ложки
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Горіхи волоські - 20-30 грам (очищені)
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Апельсини очистіть від шкірки і білих плівок, розділіть на дольки. Викладіть часточки в форму для запікання. Горіхи трохи порубати. Мед перемішайте з корицею і горіхами.
Викладіть медову масу на апельсини і поставте запікати на 15 хвилин при температурі 200 градусів.
Наш десерт готовий! Подавайте порційно в теплому або холодному вигляді.
Смачного!