Салат «апельсин»
(покроковий рецепт з фото)
Барвистий і святковий салат з доступних продуктів. Процес приготування дуже простий, впорається навіть кулінар без великого досвіду готування! дивіться, як приготувати салат "апельсин" .
Заздалегідь відваріть для салату курку, яйця і овочі. Зберіть салат шарами чергуючи з майонезній сіточкою. Занадто багато майонезу, не кладіть, інакше салат не буде триматися. Хай щастить!
- Куряче філе - 1 штука
- Картопля - 2-3 штук
- Печериці - 200 грам
- Яйце - 3 штуки
- Морква - 3 штуки
- Майонез - За смаком
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Приготуйте продукти для салату. Відваріть куряче філе в солоній воді до готовності. Відваріть яйця круто. Картоплю і моркву відваріть до готовності, потім остудіть їх і очистіть від шкірки.
Печериці обсмажити до готовності на рослинній олії. Додати сіль за смаком.
Збираємо салат. На чисту тарілочку поставте сервировочное кільце. Перший шар салату - терту картоплю і майонезна тонка сіточка.
Другий шар салату - рубане кубиками куряче м'ясо і майонезна тонка сіточка.
Третім шаром викладаємо обсмажені печериці.
Четвертий шар - терті жовтки яєць і знову майонезна сіточка.
Останнім шаром я викладаю терту на дрібній тертці моркву. Зніміть з допомогою преса сервировочное кільце.
Оформіть салат тертим білком яєць. Готово! З даної кількості продуктів вийшло два невеликих салату. Можна зробити один великий і оформити аналогічно.