Рецепт Салат «апельсин» фото

Салат «апельсин»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Птах, Картопля, Курка, Куряче філе, Яйця, Гриби
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Рецепти сироїдіння
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Святковий обід
Салати

Барвистий і святковий салат з доступних продуктів. Процес приготування дуже простий, впорається навіть кулінар без великого досвіду готування! дивіться, як приготувати салат "апельсин" .

Заздалегідь відваріть для салату курку, яйця і овочі. Зберіть салат шарами чергуючи з майонезній сіточкою. Занадто багато майонезу, не кладіть, інакше салат не буде триматися. Хай щастить!

  • Куряче філе - 1 штука
  • Картопля - 2-3 штук
  • Печериці - 200 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Морква - 3 штуки
  • Майонез - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
салат
Приготуйте продукти для салату. Відваріть куряче філе в солоній воді до готовності. Відваріть яйця круто. Картоплю і моркву відваріть до готовності, потім остудіть їх і очистіть від шкірки.
салат
Печериці обсмажити до готовності на рослинній олії. Додати сіль за смаком.
салат
Збираємо салат. На чисту тарілочку поставте сервировочное кільце. Перший шар салату - терту картоплю і майонезна тонка сіточка.
салат
Другий шар салату - рубане кубиками куряче м'ясо і майонезна тонка сіточка.
салат
Третім шаром викладаємо обсмажені печериці.
салат
Четвертий шар - терті жовтки яєць і знову майонезна сіточка.
салат
Останнім шаром я викладаю терту на дрібній тертці моркву. Зніміть з допомогою преса сервировочное кільце.
салат
Оформіть салат тертим білком яєць. Готово! З даної кількості продуктів вийшло два невеликих салату. Можна зробити один великий і оформити аналогічно.

Схожі рецепти