Трепанг з рисом
(покроковий рецепт з фото)
Трепанга - справжній делікатес, який страшенно популярний на Далекому Сході. Він багатий вітамінами і корисними властивостями, тому готувати другу страву з трепангів - екзотично, корисно і смачно.
1. Відварити трепангів в двох водах. Кожен раз варити на середньому вогні приблизно по 10 хвилин.
2. У глибокій сковорідці з тонким дном (найкраще готувати в воке) зробити зажарку з лука, часнику і помідорів. Помідори, найкраще, попередньо очистити від шкірки.
3. Трепангів дрібно нарізати і смажити до готовності, яка найбільше вам подобається. Чим довше смажите, тим вони стають м'якше.
4. Попутно зварити рис, для кольору і смаку при варінні можна додати приправу каррі. Рис додати з сковорідку і змішати разом в трепангами.
Подавати трепангів з рисом можна з різними овочами, можна без, проте не забудьте додати в блюдо соєвий соус.
Смачного!
- Трепанги- 300 грам (свіжі або заморожені)
- Білий рис - 500 грам
- Зажарка- 4 штуки (цибуля, часник, помідори)
- Каррі - 1 щіпка
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
2. У глибокій сковорідці з тонким дном (найкраще готувати в воке) зробити зажарку з лука, часнику і помідорів. Помідори, найкраще, попередньо очистити від шкірки.
3. Трепангів дрібно нарізати і смажити до готовності, яка найбільше вам подобається. Чим довше смажите, тим вони стають м'якше.
4. Попутно зварити рис, для кольору і смаку при варінні можна додати приправу каррі. Рис додати з сковорідку і змішати разом в трепангами.
Подавати трепангів з рисом можна з різними овочами, можна без, проте не забудьте додати в блюдо соєвий соус.
Смачного!