Рецепт Трепанг з рисом фото

Трепанг з рисом
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Риба та морепродукти , Морепродукти , Трепанга
Вагітним і годуючим
На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Трепанга - справжній делікатес, який страшенно популярний на Далекому Сході. Він багатий вітамінами і корисними властивостями, тому готувати другу страву з трепангів - екзотично, корисно і смачно.

Опис приготування:

1. Відварити трепангів в двох водах. Кожен раз варити на середньому вогні приблизно по 10 хвилин.

2. У глибокій сковорідці з тонким дном (найкраще готувати в воке) зробити зажарку з лука, часнику і помідорів. Помідори, найкраще, попередньо очистити від шкірки.

3. Трепангів дрібно нарізати і смажити до готовності, яка найбільше вам подобається. Чим довше смажите, тим вони стають м'якше.

4. Попутно зварити рис, для кольору і смаку при варінні можна додати приправу каррі. Рис додати з сковорідку і змішати разом в трепангами.

Подавати трепангів з рисом можна з різними овочами, можна без, проте не забудьте додати в блюдо соєвий соус.

Смачного!


  • Трепанги- 300 грам (свіжі або заморожені)
  • Білий рис - 500 грам
  • Зажарка- 4 штуки (цибуля, часник, помідори)
  • Каррі - 1 щіпка
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
1. Відварити трепангів в двох водах. Кожен раз варити на середньому вогні приблизно по 10 хвилин.

2. У глибокій сковорідці з тонким дном (найкраще готувати в воке) зробити зажарку з лука, часнику і помідорів. Помідори, найкраще, попередньо очистити від шкірки.

3. Трепангів дрібно нарізати і смажити до готовності, яка найбільше вам подобається. Чим довше смажите, тим вони стають м'якше.

4. Попутно зварити рис, для кольору і смаку при варінні можна додати приправу каррі. Рис додати з сковорідку і змішати разом в трепангами.

Подавати трепангів з рисом можна з різними овочами, можна без, проте не забудьте додати в блюдо соєвий соус.

Смачного!

Схожі рецепти