Рецепт Тірамісу з вишнею фото

Тірамісу з вишнею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Ягоди , Молочні продукти , Вишня
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На сніданок
Десерти , Тірамісу
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пропоную вам трохи змінений рецепт всіма улюбленого десерту: готуємо до чаю або кави повітряний і ніжний тірамісу з вишнею!

Опис приготування:

Купила на днях велику упаковку савоярді по акції і вирішила приготувати тірамісу, у нас його дуже люблять. Також ми заготовляємо вишню на зиму морожену, тому вирішила спробувати застосувати і зробити тірамісу з вишнею. До речі, для його приготування вишня може бути і свіжої, і у вигляді варення (тільки, щоб ягоди цілими були важливо). Дивіться далі рецепт.

  • Savojardi - 300-400 грам
  • Маскарпоне - 500 грам
  • Вершки - 300 мілілітрів
  • Цукор - 400 грам
  • Какао - За смаком
тірамісу з вишнею - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
тірамісу з вишнею - фото крок 2
Спочатку збийте вершки з цукром.
тірамісу з вишнею - фото крок 3
Додайте сир маскарпоне і ще раз збийте все. Крем на очах загусне.
тірамісу з вишнею - фото крок 4
Починаємо займатися складанням тірамісу: дно форми змастіть кремом. Печиво савоярді швидко умочуйте в охолодженому кави, а потім викладайте в форму. Проміжки заповніть вишнею. Якщо вишня заморожена була або консервована - максимально відіжміть її. Поверх рівномірно нанесіть крем.
тірамісу з вишнею - фото крок 5
Потім знову шар савоярді і вишні.
тірамісу з вишнею - фото крок 6
І акуратно останнім шаром нанесіть крем, що залишився. Можете відразу посипати какао-порошком і відправити в холодильник. Але я посипаю зазвичай перед подачею.
тірамісу з вишнею - фото крок 7
Ось так виглядає тірамісу з вишнею з боку. Зберігайте його в холодильнику до подачі.
тірамісу з вишнею - фото крок 8
До речі, можете прикрасити свіжими або карамелезірованнимі вишнями. Смачного!

Схожі рецепти