Бісквітне печиво для «тірамісу»
(покроковий рецепт з фото)
Багато з нас в кав'ярні або в ресторані пробували десерт "тірамісу" . Я думаю, і вдома ви його вже пробували зробити. Я поки що не готувала його сама, але тут випала нагода, що зважилася на це.
Але для початку треба було спекти основу. Про те, як приготувати бісквітне печиво для "тірамісу", я докладно описала в моєму рецепті. Без нього вийде просто солодкий крем. А разом з цією випічкою буде повноцінний десерт. Магазинні заготовки мені зовсім не сподобалися на смак. Краще зробіть все самі.
- Борошно - 50 грам
- Цукор - 60 грам
- Цукрова пудра - 40 грам
- Яєчний білок - 3 штуки
- Яєчний жовток - 2 штуки
Два жовтки збийте з 15 грамами цукру до білого.
В іншій мисці збийте білок. Всипте 15 грамів цукру і продовжуйте збивати до стійких піків.
Тепер додайте жовтки до білків, обережно перемішуючи. Просійте в масу борошно, також продовжуючи обережно заважати.
Деко застеліть пекарської папером. Повітряне тісто помістіть в кондитерський мішок. Зробіть палички в 10 см довжиною (відразу на деку).
Посипте вироби цукровою пудрою і залиште їх на 15 хвилин. Розігрійте духовку до 200 градусів.
Випікайте печиво протягом 12 хвилин і приступайте до подальшої готуванні десерту!