Бісквітне печиво
(покроковий рецепт з фото)
Смачне, легке бісквітне печиво, яке можна дуже швидко приготувати для сімейного чаювання. Печиво на швидку руку: вплуталися, відсадити і поставили в духовку на 10 хвилин.
Запишіть легкий і швидкий рецепт, як приготувати бісквітне печиво. Воно виходить легким, тане в роті. Таке печиво можна використовувати для приготування десерту "тірамісу" .
- Борошно - 140 грам
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 100 грам
- Ванілін - 1 щіпка
- Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
1. Підготуйте необхідні продукти. Борошно, сіль і розпушувач з'єднайте.
2. Яйця з цукром і ваніліном збийте в міцну піну.
3. Акуратно змішайте з борошном.
4. Тісто викладіть в кондитерський мішок з насадкою «зірочка» і відсадити печиво (36-38 шт.) на деко, застелене пергаментом для випічки. Між печивом залиште пару сантиметрів, т. До. Вони трохи збільшаться в розмірі.
5. Духову розігрійте до 180 градусів, випікайте печиво протягом 10 хвилин. Повністю остудіть.
6. Смачного!