Рецепт Бісквітне печиво Савоярді фото

Бісквітне печиво Савоярді
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Борошно , Яйця
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 20
Час приготування: 35 хв.

Хрусткі, апетитні і нескладні у приготуванні печеньки, які часто називають"дамські пальчики" , це відмінний варіант домашньої випічки для всієї родини, а не тільки основа для Тірамісу.

Опис приготування:

Хочу поділитися з вами докладною розповіддю, як приготувати бісквітне печиво Савоярді. Його без проблем можна придбати в магазині, але ж домашнє завжди смачніше. Сам процес досить простий, так що його під силу повторити навіть новачкові на кухні. Спробуйте, це печеньіце точно варта вашої уваги.

  • Борошно - 3/4 склянки
  • Цукор - 1/2 склянки
  • Яйце - 4 штуки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Ванілін - За смаком
  • Цукрова пудра - 1-2 чайних ложок
бісквітне печиво Савоярді - фото крок 1
1. Насамперед включіть її, нехай розігрівається до 180 градусів. Акуратно відокремте білки від жовтків. Останні з'єднайте з цукром в глибокій мисці і почніть збивати.
бісквітне печиво Савоярді - фото крок 2
2. Найкраще використовувати міксер, так як маса повинна біліть і стати однорідною. Окремо збийте з дрібкою солі білки до щільних піків.
бісквітне печиво Савоярді - фото крок 3
3. Ось такими вони повинні вийти.
бісквітне печиво Савоярді - фото крок 4
4. Борошно попередньо просійте.
бісквітне печиво Савоярді - фото крок 5
5. З'єднайте просіяне борошно з жовтками і білками. Додайте для аромату ванілін (найкраще використовувати натуральну ваніль в стручку).
бісквітне печиво Савоярді - фото крок 6
6. Акуратно все перемішайте, щоб тісто залишалося повітряним.
бісквітне печиво Савоярді - фото крок 7
7. Викладіть тісто за допомогою кондитерського мішка на пергамент або силіконовий килимок.
бісквітне печиво Савоярді - фото крок 8
8. Присипте зверху цукровою пудрою і відправте в духовку. Випікається бісквітне печиво Савоярді досить швидко: 15-18 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти