Рецепт Торт з печива савоярді фото

Торт з печива савоярді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Вершки
Страви без випічки
На швидку руку , На святковий стіл
Солодке , Без випічки
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Запропонований рецепт дуже підходить для сучасного ритму життя і для тих господинь, у кого не вдаються торти. Але не варто вважати, що з покупного печива можна зробити смачне частування. Розвіємо міф!

Опис приготування:

Варто зауважити, що такий торт можна приготувати перед святом. Йому не потрібна довга просочення, т.К. Печиво савоярді добре вбирає вологу. По завершенню основної частини торжества, торт матиме оптимальну структуру, тобто. НЕ розмокне.

  • Печиво савоярді - 300 грам
  • Вершки 33% - 500 мілілітрів
  • Ананас - 170 грам (консервований)
  • Цукрова пудра - 100 грам
торт з печива савоярді - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
торт з печива савоярді - фото крок 2
У чашу налийте охолоджені вершки, злегка збийте, додайте цукрову пудру і збийте в пишний крем. Після приберіть в холодильник.
торт з печива савоярді - фото крок 3
Візьміть роз'ємну форму, викладіть її харчовою плівкою і покладіть перший шар з печива. Змочіть злегка соком від консервованих ананасів.
торт з печива савоярді - фото крок 4
Нанесіть шар крему і покладіть другий шар печива.
торт з печива савоярді - фото крок 5
На шар печива розкладіть нарізані ананаси.
торт з печива савоярді - фото крок 6
На ананаси укладіть шар печива савоярді, злегка просочіть соком ананаса.
торт з печива савоярді - фото крок 7
Зніміть форму, приберіть плівку і змастити рясно кремом з усіх боків.
торт з печива савоярді - фото крок 8
Бічні сторони торта оформите печивом і декорують за бажанням.
торт з печива савоярді - фото крок 9
Смачного!

Схожі рецепти