Торт з печива савоярді
(покроковий рецепт з фото)
Запропонований рецепт дуже підходить для сучасного ритму життя і для тих господинь, у кого не вдаються торти. Але не варто вважати, що з покупного печива можна зробити смачне частування. Розвіємо міф!
Варто зауважити, що такий торт можна приготувати перед святом. Йому не потрібна довга просочення, т.К. Печиво савоярді добре вбирає вологу. По завершенню основної частини торжества, торт матиме оптимальну структуру, тобто. НЕ розмокне.
- Печиво савоярді - 300 грам
- Вершки 33% - 500 мілілітрів
- Ананас - 170 грам (консервований)
- Цукрова пудра - 100 грам
Підготуйте необхідні інгредієнти.
У чашу налийте охолоджені вершки, злегка збийте, додайте цукрову пудру і збийте в пишний крем. Після приберіть в холодильник.
Візьміть роз'ємну форму, викладіть її харчовою плівкою і покладіть перший шар з печива. Змочіть злегка соком від консервованих ананасів.
Нанесіть шар крему і покладіть другий шар печива.
На шар печива розкладіть нарізані ананаси.
На ананаси укладіть шар печива савоярді, злегка просочіть соком ананаса.
Зніміть форму, приберіть плівку і змастити рясно кремом з усіх боків.
Бічні сторони торта оформите печивом і декорують за бажанням.
Смачного!