Лінивий «Наполеон» (торт з печива)
(покроковий рецепт з фото)
Лінивий "наполеон" - найпростіший спосіб приготування легендарного торта без випікання! Тепер улюблений десерт зможе приготувати кожен початківець кулінар. Він обов'язково стане для Вас відкриттям!
Замість приготування тіста я використовую печиво з листкового тіста "вушка", це головний секрет, як приготувати ледачий "наполеон" . Торт виходить дуже смачним! Не поспішайте його є відразу після приготування, нехай трохи просочиться кремом.
- Печиво "вушка" - 800 грам
- Молоко - 1 літр
- Яйця - 4 штуки
- Вершкове масло - 150 грам
- Цукор - 0, 5 склянки
- Борошно - 6 Ст. Ложок
- Ванільний цукор - 1 штука
1. Для приготування крему розбийте яйця в глибоку каструлю, додайте цукор. Збийте вінчиком до піни.
2. Надішліть до яєць борошно. Перемішайте, щоб не було грудочок.
3. Поставте каструлю на вогонь, додайте молоко. Постійно помішуючи, варите крем до загустіння.
4. Коли готовий крем трохи охолоне, додайте масло і перемішайте до його розчинення.
5. Усе, можна почати збирати торт. Вушка макайте в крем і викладайте на блюдо.
6. У мене вийшло 5 шарів. Зверху змастіть кремом і присипте крихтою з печива. Ось і все