Рецепт Лінивий «Наполеон» (торт з печива) фото

Лінивий «Наполеон» (торт з печива)
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Молочні продукти , Яйця , Молоко , Вершкове масло
Страви без випічки
На швидку руку , На святковий стіл
Випічка , Торти , Наполеон
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Лінивий"Наполеон" - найпростіший спосіб приготування легендарного торта без випікання! Тепер улюблений десерт зможе приготувати кожен початківець кулінар. Він обов'язково стане для Вас відкриттям!

Опис приготування:

Замість приготування тіста я використовую печиво з листкового тіста"Вушка" , це головний секрет, як приготувати ледачий"Наполеон" . Торт виходить дуже смачним! Не поспішайте його є відразу після приготування, нехай трохи просочиться кремом.


  • Печиво"Вушка" - 800 грам
  • Молоко - 1 літр
  • Яйця - 4 штуки
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Цукор - 0, 5 склянки
  • Борошно - 6 Ст. Ложок
  • Ванільний цукор - 1 штука
лінивий
1. Для приготування крему розбийте яйця в глибоку каструлю, додайте цукор. Збийте вінчиком до піни.
лінивий
2. Надішліть до яєць борошно. Перемішайте, щоб не було грудочок.
лінивий
3. Поставте каструлю на вогонь, додайте молоко. Постійно помішуючи, варите крем до загустіння.
лінивий
4. Коли готовий крем трохи охолоне, додайте масло і перемішайте до його розчинення.
лінивий
5. Усе, можна почати збирати торт. Вушка макайте в крем і викладайте на блюдо.
лінивий
6. У мене вийшло 5 шарів. Зверху змастіть кремом і присипте крихтою з печива. Ось і все

Схожі рецепти